Emrah Kurtoğlu (V max)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Öncelikle üzüntümü dile getirerek Allah rahmet, yakınlarına sabırlar versin diyorum. Şunu belirtmeliyim ki burada üzüntülerini dile getiren veya bu mesajları okuyan arkaşlarımız lütfen ama lütfen yazdıklarınızın farkında olarak önemini bilin. Kimsenin günahını almadan ve eminim ki motoru kullanırken gerekli emniyet tedbirlerini almayan akadaşlar var aramızda. Kaskı koluna takıp gezenmi dersiniz hava sıcak bunalıyorum bahanesiyle koruyucu kıyafetini giymeyenmi dersiniz, vs sonrası buna benzer üzücü haberler hepimizi yıkıyor maalesef. Bizler tedbirimizi alalım ve dikkatli olalım sonrası...

Allah rahmet eylesin..kendisini tanıma fırsatım olmadı.Allah kalanlara sabır versin.

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Allah rahmet eylesin, nur içinde yatsın.
Ailesine baş sağlığı diliyorum.

Allah taksiratını affetsin Mekanı cennet olsun.. Ölüm bu kadar kolay olmamalı diyesi geliyor insan ama her şey bahane ölümse gerçek.

Allah'tan rahmet sevenlerine sabır diliyorum.Genç ölüm , Allah bu acıları ailelerimize yaşatmasın.Zaten binbir zorlukla ikna ettim , bişey olursa kendilerini yiyip bitirirler.

Allah rahmet eylesin,kaza yeri pek alınmıyacak bir viraj gibi değil ama kimse olayı görmediği için yorum yapmak sebepsiz....

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Pazar gecesi bende geçtim o virajlardan, yoğun trafikte birde acele edilirse sonumuzun kötü olması içten bile değil! Allah rahmet etsin, inşallah gittiği yerde huzur bulur..

Kocaeli İl Temsilcisi
Bu gun tam olarak ayni yerde ve ayni noktada. karamurselden firinci bir agabeyimizinde araciyla kaza yaptigini ogrendim ve resimleri paylasirken genisce beton elektirik diregini yiktigini ve o kazada esini kaybetmis olldugunu ogrendim o gun rahmetlinin taihsizligini anlamak icin resimlerken yikik beton elektirik direginin neden yikildigina anlam verememistim.

Allah rahmet eylesin, ailesine sabırlar versin.
Kazaların %80 i kavşaklarda oluyor. Kavşaklara yaklaşırken çok yavaşlayıp dikkat kesilmek gerekli.

Allah rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun.Geride bıraktıklarına Allahtan sabır diliyorum.

Bu sabah EMRAHIN DAYISI beni aradı. Numaramı nerden buldu bilmiyorum belkide emrahın telinden görmüştür. gölcükteki emrahın motorunu toplayan ustanın numarasını istedi bende yok dedim motorun kitlemesinden şüphelenmişler ben kocaeli dışında olduğumdan tamirciye ulaşamıyorum numarasını bilen varsa ulaştırsın. motorcunun adını unuttum şimdi şu gölcük iskele yolunda sağdaki tamirci taksi durğının hemen orda ışıkları geçince.

---------- Post added at 16:16 ---------- Previous post was at 16:12 ----------

Sabah dayısının aradığı numara 0533 626 5776 bu tamirciyinin numarasını bulan falan olursa bu numaradan ulaşabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar