Emniyet Müdürlüğü Randevu Sistemi

bu gün bu konuyu fox tv haber spikeri fatih portakala söyledim bugün gündemine aldı aynı şekilde yarın sabah da bu sorunu gündeme getirecek inşallah en kısa zamanda bu sorun ortadan kalkacak bizler yeterınce mağdur olduk başkası olmasın.

Bende şuan yayının tekrarını izliyorum bakalım neler demiş çok merak ettim.

Bu gün evraklarımı emniyet müdürlüğüne teslim ettim 20.03.2013 tarihinde teslim edeceklermiş hadi bakalım artık çıksa da uzun bir zaman resmi daire önünden geçmesem ya

En sonunda başardırm bu günden itibaren artık A2 Motosiklet ehliyetine sahibim ne mutlu bana :)

En sonunda başardırm bu günden itibaren artık A2 Motosiklet ehliyetine sahibim ne mutlu bana :)

Hadi hayırlı olsun. Biz de abime bağcılardan randevu almak için uğraşıyoruz.ç Sabah9-10 arasında randevu sistemi açılıyor ve 10 dk içinde bitiyor. 1 haftada ehliyeti alman da iyi olmuş bu arada. Ben 2008'de evrakları verdiğimde 5 hafta sonra gel demişlerdi :)

Arkadaslar cok sagolun tesekkurler vallaha resmi dairede is yaptirabilene helal olsun heleki buyuk sehirlerde felaket yani ;)

Randevuya gerek yok banada randevu alman gerek dediler ama ben almadan gittim hiçte beklemedim :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
BU İŞLEM İÇİN SEÇTİĞİNİZ BİRİMDE HENÜZ BİR PLANLAMA YAPILMAMIŞTIR!

saat 9 dan beri aynı mesajı alıyorum. İstanbul Kartal ne zaman açılıyor bilen var mı?
hem e-randevu sistemi yapıyorsun. Sayfa yoğunluktan kilitlenip duruyor. Randevu alma aşamasında da bu hataları alıyorum. kursun bulunduğu ilçeden değil de başka ilçeden alsak oluyor mu?

BU İŞLEM İÇİN SEÇTİĞİNİZ BİRİMDE HENÜZ BİR PLANLAMA YAPILMAMIŞTIR!

saat 9 dan beri aynı mesajı alıyorum. İstanbul Kartal ne zaman açılıyor bilen var mı?
hem e-randevu sistemi yapıyorsun. Sayfa yoğunluktan kilitlenip duruyor. Randevu alma aşamasında da bu hataları alıyorum. kursun bulunduğu ilçeden değil de başka ilçeden alsak oluyor mu?

olmuyor malesef kursun bağlı olduğu yerden alman lazım

ben iki haftadır randevu alamıyorum. evraklar küflenecek artık.... her sabah bilgisayar başında randevu alacağım diye şekilden şekle giriyorum. Bende bu işten bir şey anlamadım gitti.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar