Emaneten İdareten Kiralık Motor Arıyorum..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben de iett garajına gelmeden 100mt önce sağ tarafta Trendyol'da çalısıyorum :) Sabahları ayazağı -2 -3 derece oluyor bence motor işi yaş boşver :) ben bazen gidip geliyorum agzım burnum yamuluyo soğuktan :D

evet aga bizim oraları sen düşün gari...dört tarafımız orman..karadenizin soğuğu süzülerek bizim vadiye geliyor...ve soğuklar yüzünden kulubeden çıkamıyorum..ısıtıcı açık cam çerçeve apalı nem yok nem olmayınca boğaz iltihap kaplıyor ve boğaz ağrıları ve ses telleri tahriş oluyor..eklem ağrısıda cabası....ring servisimiz var ama benim Ayazağaya o halı sahanın oraya gelmem meselesi var hacı...yani motor şart...

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:01 ----------

Haklısın abi ama özel hayat falan kalmadı bi defa yazdık :)

Holocaust abi ben mete abiye soğuk işlemiyor diye biliyorum ama :mrgreen:

hacı bu bildiğin soğuk değil...ısıran soğuk...surata tokat gibi vuran soğukdan...motorda etkilenmiyorum ama yaya iken ayaktan ister istemez soğuğu yiyorum...vucüt üşümüyor ama ayaklar buz gibi...

Allah'tan gani gani bereket diliyorum, mete_han kuluna yağdır mevlam yağdır bütün motosikletleri, kapat gözlerini bak terapi yapalım :)
kendini bir garajda hisset ve dilediğin renkte modelde markalarda motosikletlerin olsun, işe değil tatillere gezmelere doğru akıver motosikletlerinle,
hatta arkandan bir TIR eşlik etsin mete_han bey yolda mola arası verirse teri alınmış yeni arai shoei suomy kasklarla motosiklet değişimi yapabilir ihtimaliyle, sınırsız petrol yakıt ikmali yapılsın...
amerikanın uzuuuunn eyalet eyalet arası yollarında uçsuz bucaksız gez dolaş eğlence keyif bunları düşün! şimdi yavaaaaşşcaa gözlerini açç! :p

Valla 250 kiloluk cisimlerin yağdığını düşünemiyorum...hadi tepemize düşmedi...e düşünce mundar olmucak mı bu aletler...:queen: yav hayal bile kuramıyorum depresif belirtiler bunlar galiba...:p valla mobiletim varken daha huzurluydum...depoya 1 çay bardağı 2 zaman yağını katıp motoru sallarken ki anılarım geldi aklıma...galiba motosiklet hayatım bir film şeridi gibi geçiyor gözümün önümden...:queen:

hem o eşlik eden TIR masrafları nolcak...tır şoförünün maaşı falan nası kalkarım bu masrafların altınfan...bu prodikşınların bir bedeli olmalı...:queen:

Allah yardım etsin abi umarım bir an önce çok paran olur ve çalışma derdin olmaz :p :)

Allah yardım etsin abi umarım bir an önce çok paran olur ve çalışma derdin olmaz :p :)

ben dış kapının dış mandalı olarak yaşamaktan gocunmuyorum ama bu mandal biraz ağır ve kendisini zor taşıyor ...motorum olsun ben mandal olarak yaşamaya razıyım...onurlu bir mandal...:queen:

koskoca mete_han bey size mandallık hiç yakışır mı! siz ancak manda... yani mandanın y... yüreği yani :) gibi mangall gibi yüreğiniz var efendim!!! heh oldu çok şükür tamamladım cümleyi. size herkes verir moto sunu... :queen:

Son düzenleme:
öyle bi yazmışsın ki elimdekini avucumdakini veresim geldi

Hacı bende şöyle birşey var; vitesli falan. Dur bakem komürlükteydi.

di-913231154104.jpg

Olmadı irfan abiye söyle 2 saatte sana uygun bir araç yapsın...

http://armonikcaps.in/di-913231154104.jpg

hahahaha amma güldüm gece gece ya :D:D metehan abiyi bunda hayal ettimde :D:D:D mete_han abi vala şaka maka allah kolaylık versin motorsuzluk zor koyuyor adama benimde elimde avucumda olsa veriyim yok kahrolsun bu sistem :(

abi senin yapman gereken tek şey ucuz bi cup almak 2. el..
yazın yeni motor alırken 100-200 tl alta satacaksın..
senin kurtuluşun bu olur..
ha fazla motosikleti olan arkadaşlar belki , yardımcı olabilir ama bakış açını 2. el bi motor almaya yönelt

YOKMU Bir hayır sever mete abimize cup hediye edebilecek olmassa mete hana yardım kampanyası toplayalım her katalım sms den 5 te yardım kesilsin bir iki güne bu işi halledelim motorcu dayanışması yapalım

YOKMU Bir hayır sever mete abimize cup hediye edebilecek olmassa mete hana yardım kampanyası toplayalım her katalım sms den 5 te yardım kesilsin bir iki güne bu işi halledelim motorcu dayanışması yapalım
Güvenilir bir arkadaş hesap numarası açsın ben 10 lira atarım madem bu kadar çok seviyorsunuz hadi bakalım metehanı yaşatalım kampanyasını başlatsın biri:p

Süper fikir, ben de varım; el emin-hakem tayin ola-hesap açıla-herkes imece yapa-sarı çizmeli pandaya feda olsun herkesin gönlünden kopsun, bu yılbaşı da bizden olsun

Allah hepinizden hoşnut olsun düşünmeniz bile yeter...

ya usta gecen ene bu zamanlar 2 motorum vardı .2 sattım bır tane etmedı .anca bır tane o da mondıal mcx alabıldım yanı zamanlama kötü ya gecen sene sen motor isteyeecektın yada ben bu sene bu motorlarımı satmayacaktım işin özü anca bana bır tane var yıne sana kalmadı üzgünüm :salut:

http://armonikcaps.in/di-913231154104.jpg

Yok bu olmaz.Adam bisiklete artçı almak isterse ne olacak! Bisiklette artçıları öne alıyorlar ya hastayım ona.Bu arada tiptronic gaiba bu.Çözemedim sistemi. :) Metehan abi.Biraz nostalji yapayım dersen mobylette al abi.200-300 liraya bulursun birtane.Plakası olsun yeter.Yeni motosiklet aldın mı çöpe atsan bile için acımaz.Ama yokuş çıkıyorsan işin zor olabilir.Bir de namussuz kayış kaydırıyor yağmurda...Size eski bir apaçiden öğrendiğim bilgileri de aynen onun ağzından aktarıyorum mobylette konusu açıldı diye.
Ben: Müdür sen de biniyor muydun mobylette.
O: Off ayıpsın ya.Napcan bilionmu bak.Şimdi bir kapak tiner çakıyorsun depoya.Kavramaya kireç dolduruyorsun.Yıldız balatayı söküp maket bıçağıyla çat çat çat çizik atıyorsun.Bir de 19-19 yaptın mı...Off ben gidiyorum.Bu çocuk geldimi mobylette bineceğim gelio. :p
Bu olaydan sonra mobylette almış kendine.İnce şaseli.Çok temiz bir tane. Biniyor hala.30 yaşlarına yeni değmekte olan bir arkadaşımız. :) Bu arada 600-700 liraya dökük cub bulabilirsin abi.

Diyanet işlerine yazalım cuma günü namaza mütakip metehandro kardeşimize yardım toplayalım ne veririsek elimizilen oda giderkendimizilen :queen:

---------- Post added at 22:20 ---------- Previous post was at 21:31 ----------

plakasız ruhsatsız (trafikten düşürülmüş) tarzan yani:mrgreen: activa olurmu hacu?? yada mobylette iki tanıdıkta var soruvereyim senin için yarın:silent:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar