Elint-Cakalaz- Fusuy364 Arhavi ve Hopa gezimiz

eee artık motosikleti kısmı boşta desene
motosikleti olmayana adminlik yok :p

neyse işin şakasını geçelimde hayırlı olsun umarım Tuncer'de uzun bir süre rahat rahat biner. ne düşünüyosun yeni cönevar olarak :)

bakalım biraz zamana ihtiyaç var ama sonuç olarak tdm 850 veya eski kasa bandit.

Herşey bir yana yusuf yardımların için çok sagol. Sabahın o saatinde kalkıp yardım ettin.Sen olmasan işim hakkaten zordu.

Son düzenleme:
Herşey bir yana yusuf yardımların için çok sagol. Sabahın o saatinde kalkıp yardım ettin.Sen olmasan işimi hakkaten zordu.

Rica ederim Gökhan. motorcu motorcunun biricik dostudur.fazla bişey yapmadım hem. keşke daha fazla yardımım dokunabilse.

Oh bee ; işte bu yaaa...

Gökhan; bunu diğer link ile değiştir :)

bakalım biraz zamana ihtiyaç var ama sonuç olarak tdm 850 veya eski kasa bandit.

şimdiden hayırlı olsun ...

banlıyken kareleri inceledim çok hoşuma gitti...şimdi bir daha inceledim bir kare çok hoşuma gitti...bir detay dikkatimi çekti...siz mekandayken motoru uzakdan inceleyen gençlerin meraklı bakışları...

Son düzenleme:
ASıL Bakışları cekemedik ; onları görmen lazımdı asLıdan :p

Remzi cakalaz ile karıştırdın herhal:).Tamam arada dagıttıgım zamanlar olmuştur ama genelde ciddiyimdir :)

Dün okadar sarhosta degildim aslinda ama yinemi karistirdim??? :pr:
Neyapayim abicim sizleri sadece resimlerden taniyoruz..
Cakalaz i sevdim ben.. :)

Karadenizli olmayan nasıl da belli ediyor kendini dansıyla... :queen::queen:

Hayatımda ilk defa horun halay gibi birşeyle ilgileniyorum. Bence o halim bile büyük bir başarı:p.Aslında sona dogru olayı çözmüştüm ama erken bitirmek zorunda kaldık. Malum motosikleti gönderecektim :)

Kanka cok basarılı bir oyun cıkardın :p Hem ben de ilk kez oynadım ::alkiis::

karadeniz gibisi varmıyaw yaz gelsede gitsem memlekete motorumla :queen: güzel gezi olmuş emeğinize sağlık

Moderatör (forrap)
Gezi fotoğrafları çok güzel,tekerinize sağlık :) Yine günün muzip adamı cakalaz efendi :) Her fotoğrafı ayrı bir olay..
Bide lahmacunlar ufak yahu,yokmuydu tepsi boyutunda lahmaç yapan bi yer :p

Yusuf yardımların için teşekkür ederim,inşallah bir gün tanışma fırsatımız olursa bir yemek ısmarlamam farz oldu :) Emeğine sağlık..

Gökhan ım ayder yaylam,emeklerin için sana ap ayrı teşekkür ederim.Yordum seni,ama biliyorum aramızda lafı olmaz :p Ruhsat meselesi ve sonrasında gelen geyikten ötürü de saygı ve sevgilerimi yolluyorum sana :p Motorla konuştum,bagajdayken sana attığı o bakış "oh be sonunda kurtuldum bu adamdan,arkadaş ne bara gidiyo ne bi hatun bindiriyor paso gitsin erkeklerle dağ tepe gezsin lahmaç yesin,neyse ki şimdiki sahibim öyle değilde bari bundan sonra hayatımı yaşayacağımmm!!" bakışıymış :p

< iLk@yy > teşekkürler..:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar