Elint-Cakalaz- Fusuy364 Arhavi ve Hopa gezimiz

Gökhan: Doğan, Hopa'ya gidelim
Doğan: ne Hopası, aha bu meret kaç para yakayi biliymisin?
Sonuç: bu poz:mrgreen:

bir de bunu izleyin

http://www.dailymotion.com/video/xiht4b_doyan_fun

Doğan'ın benzin bitince motorunu biraz sürüklemek zorunda kalıyor tabi:queen:

Arhavi'deyiz, karnımızı doyuralım

Arhavi sokakları

Şimdi Hopa'ya gidiyoruz

Hopa'ya az kaldı

geri dönüyoruz

e benzin fiyatları artınca artık bu kadar alıyoruz benzini:queen:

Geri dönüşte yol kenarında horon tepenleri görünce hemen durup eşlik ediyoruz.

ilk önce vidyomuzu izleyin

http://www.dailymotion.com/video/xiht6i_horon_music

Ardeşen limanında gün batımı manzaraları ile geziyi bitiriyoruz. Aslında burada Gökhan motoru İzmire son yolculuğuna uğrayacaktı ama ayrılan yer küçük olduğundan motor sığmadı

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bugün Cok süper bir gündü gercekten :) uzun bir yola ihtiyacımız vardı.
Fotoğraflar da cok güzel ; bu arada erotik videolarımı yayınlamayın ulen :mrgreen: :p
İkinci videoyu izleyemedik bu arada; neden acep :) yayına mı girmemiş yoksa?
yine bir baska gezide görüşmek dileği ile :wiinkk:

Yok kanka;
Diğer video görünüyor yalnız bu görünmüyor. senin videolarında da görünmüyor... baska bir siteye upload etsene ? :bounce:

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Kaldirim tasi isine giriyorum arkadaslar.
Türkiye'nin hangi sehrine gitsem, o ilk iki resimdeki kaldirimlari görüyorum.
Bu taslari yapip, ulusal bazda, sagci solcu demeden belediyelere kaktiran ticaret piri kimse gidip elini öpmek istiyorum.
:pr:

dscf7750.jpg

burada bir salınım hareketi var sanırım :queen:

çok bi tanıdık geldi buda ama makro çekimde yapmıştım ben :mrgreen:

tehlikeli poz ve sonrasında yaşananlara dair ip uçları sanırım :p

ateş ediyosun ama motorda elcik ve manetlere benzemiş sanki bi pembeleşmiş mi ney :mrgreen:

ve yemekleri beklerken geç gelmesine kızan doğan motoruna takamadığı sinyalleri kulaklarına takıp 4lüleri yakıyor :queen:

bu fotoğrafta bi tanıdık geldi ama redline'a sokmuşsun makinayı kanka :farao:

bu fotoğraflar arasından en çok beğendiğim bu oldu dodocum masaüstüne koyabileceğin bir foto olmuş :cat:
en sondaki fotoğrafta güzel ellerinize sağlık..

Sağol kardeşim;
Güzel uydurdun fotoğraflara...
Gel de beraber de gezelim :)

Sağol kardeşim;
Güzel uydurdun fotoğraflara...
Gel de beraber de gezelim :)

acı ama gerçekler ben daha geçen ayın maaşını alamadım sen bana gel diyorsun :mrgreen:
tükkanı olan ben değilim sensin sen gel gezelim :cherry:
bak 29'unda gezide var :queen:

Fotolar ve manzaralar her zamanki gibi süper..

'' Bu yolda radarla hız kontrolü yapılmaktadır '' tabelası,

karşınızda ekip otosu ve hızınız yasalara uygun.. :)

Yusuf, bu kareyi tam zamanında yakalamış.. :cat:

[url=http://goo.gl/mc9cY][/URL]

Doğan abi videoda süper oynamışsın tebrik ederim. :p

Sese bak yahu!!! :cherry:

vallaha oraları gezmıs kadar oldum super yerler ama hava sureklı oralarda oylemı yaa ? ellerınıze saglık devamını beklerız cako ve ekıbı :D

Cako dansın cok komik :mrgreen:

Yusuf, o kafandaki karton ne?! :mrgreen:

Gün batımı-gemiler-takalar 10 numara.. :cat:

Süper eğlenmişsiniz... :rendeer:

teşekkürler herkese.
Şeyhşamil, sağol. orada fotoğraf çekelim diye durduk, baktık polis arabası düdük çalıp selektör yapıyo, bize çekilin oradan diye de bağırdılar, meğer ki radarmış, e haliyle sadece o fotodan sonraki fotoyu yakalayabildik.

cezerye, o kafamdaki karton ve diğer kartonlar yeni korumalarım ve kaskım, nasıl olmuş:mrgreen:[ gökhanın motoru örtmek içindi(otobüs için), otogara kadar öyle götürebilir miyim diye denedim ama olmadı tabi:), yürüme ile götürdük]

crazy81, evet genelde hava o şekilde

ilk@y, fotolara yaptığınız yorumlar çok hoş olmuş:cat:

Elint in verdigi pozlara bakiyorumda.. :pr:
Yahu bende bizim Op lari baya bir ciddi adam saniyordum herzaman..
Yanilmisim.. :pale:
Onlarda benim gibi civik adamlar yani... :cherry:

Paylasim icin tesekkürler :rendeer::rendeer:

İyi dilekleriniz için sagolun arkadaşlar. Güzel bir gündü.Tek can sıkıcı tarafı motosikleti otobüse sıgdıramamak oldu.Bakalım birazdan yusuf ile yeni bir girişimde daha bulunacagız....

ilk@y, fotolara yaptığınız yorumlar çok hoş olmuş:cat:

teşekkürler

ahahha buna çok fena güldüm işte sabah sabah :queen:

İyi dilekleriniz için sagolun arkadaşlar. Güzel bir gündü.Tek can sıkıcı tarafı motosikleti otobüse sıgdıramamak oldu.Bakalım birazdan yusuf ile yeni bir girişimde daha bulunacagız....

yukarıda sana gelen bir taş var ama neysem :p
süspansiyon yüksekliği ayarı yapılamıyor mu senin motorda :silent: ön kısım zaten hepsinde aynı vidaları gevşet ön süspansiyon borularını yukarı çek.
arka kısımda da genelde amortisör çevrilerek yükseklik ayarı yapılabiliyor sanırım.
hiç olmadı lastiğin havasını indir :p

Motor az önce izmir yoluna çıktı.Fotograflar Yusuf'da akşam yükler sanırım.

Forrap'ım Tuncer'im motosikletin hayırlı olsun. İnş. kazasız belasız binersin. Ulen bak motoru üzüyüm deme gelir bende seni üzerim::yanliss: Bakımlarını düzenli yap, üzülecegi sıkılacagı hızlara çıkma,fırsat bulamayıp garajından çıkartamadıgın haftalarda git gönlünü al, yıka, zincir dişlisini temizle yagla vs.. yap birşeyler işte:p

Tekrardan hayırlı olsun. Bu zamana kadar beni hiç üzmedi umarım senide üzmez:rendeer:

Bu arada meretin otobüste öyle bir bakışı vardıki "Beni nereye gönderiyon. Biz böyle anlaşmamıştık " der gibiydi.::xcrying:

yukarıda sana gelen bir taş var ama neysem :p
süspansiyon yüksekliği ayarı yapılamıyor mu senin motorda :silent: ön kısım zaten hepsinde aynı vidaları gevşet ön süspansiyon borularını yukarı çek.
arka kısımda da genelde amortisör çevrilerek yükseklik ayarı yapılabiliyor sanırım.
hiç olmadı lastiğin havasını indir :p

Remzi beni cakalaz'la karıştırıyordur yahu ben ciddi adamımdır :) Bu arada motorun sıgmaması yüklsekliginden dolayı degil, uzunlugundandır. Yarım bagajı ayırmışlardı ondada ön teker dışarda kalıyordu. Neyse bu sabah büyük bagajı boş olan başka bir fırmanın otobüsüne yükledik.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:01 ----------

Remzi cakalaz ile karıştırdın herhal:).Tamam arada dagıttıgım zamanlar olmuştur ama genelde ciddiyimdir :)

Son düzenleme:
hocam bide şavşat a gitseydiniz oralara güzel bende haziranda gidecegim ugrarım görüşürüz yolumun üstündesiniz :rendeer:

Motor az önce izmir yoluna çıktı.Fotograflar Yusuf'da akşam yükler sanırım.

Forrap'ım Tuncer'im motosikletin hayırlı olsun. İnş. kazasız belasız binersin. Ulen bak motoru üzüyüm deme gelir bende seni üzerim::yanliss: Bakımlarını düzenli yap, üzülecegi sıkılacagı hızlara çıkma,fırsat bulamayıp garajından çıkartamadıgın haftalarda git gönlünü al, yıka, zincir dişlisini temizle yagla vs.. yap birşeyler işte:p

Tekrardan hayırlı olsun. Bu zamana kadar beni hiç üzmedi umarım senide üzmez:rendeer:

Bu arada meretin otobüste öyle bir bakışı vardıki "Beni nereye gönderiyon. Biz böyle anlaşmamıştık " der gibiydi.::xcrying:

Remzi beni cakalaz'la karıştırıyordur yahu ben ciddi adamımdır :) Bu arada motorun sıgmaması yüklsekliginden dolayı degil, uzunlugundandır. Yarım bagajı ayırmışlardı ondada ön teker dışarda kalıyordu. Neyse bu sabah büyük bagajı boş olan başka bir fırmanın otobüsüne yükledik.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:01 ----------

Remzi cakalaz ile karıştırdın herhal:).Tamam arada dagıttıgım zamanlar olmuştur ama genelde ciddiyimdir :)

eee artık motosikleti kısmı boşta desene
motosikleti olmayana adminlik yok :p

neyse işin şakasını geçelimde hayırlı olsun umarım Tuncer'de uzun bir süre rahat rahat biner. ne düşünüyosun yeni cönevar olarak :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar