ELinizde sihirli bir deynek olsaydı napardınız?

Elinizde sihirli bir deynek var ve 3 isteğinizi yerine getirce ne isterdiniz:queen: şahsen ben Hiç bitmeyecek-Beni gerçekten seven güzel ve çekici bir eş-ve kendi ailem anne babam ve arkdşlarımla uzun ve sağlıklı bir yaşam:queen: Ya SiZ?

10 15 trilyon kadar para bide bana ve aileme sağlık gerisini parayla hallederiz zaten :queen::queen:

elimde sihirli bi deynek olsa ona dayanırdım heralde

Son düzenleme:
Konu başlığını "ELinizde sihirli bir deynek olsaydı napardınız?" yerine "Elinizde sihirli bir değnek olsaydı ne yapardınız?" olarak değiştirirdim.

Konu başlığını "ELinizde sihirli bir deynek olsaydı napardınız?" yerine "Elinizde sihirli bir değnek olsaydı ne yapardınız?" olarak değiştirirdim.

arkdaşım değnek dediin sihirli olmas bildiimiz değnektir ama deynek diince daha bi farklı oluo hani böle sihirli die değneğin adı deynek olmş hesabı :p

Önce Motorumu sıfır Hyosung GT 250R'a dönüştürürdüm :)

Sonra İşyerlerimle ilgili bütün sorunları halleder sorunsuzca işlerimize devam ederdim :)

Son olarak da Tüm dünyayı kapsayacak bir Motofestival yaratırdım 10 gün 10 gece :)

aslında değnek bi kere daha elime geçse ondan yanımdan hiç ayrılmamasını dilerdm hep bnm olsun isteklerimi yerine getrsn :p

şöyle yapardım

1-KEndime ömür boyu sağlık ve mutluluk
2-En sevdiğim arkadaşıma sınırsız kadın
3-Yine o arkadaşımı erkeklikten düşürürdümm

:cherry:

en sevdiğim arkadaşım olmak isteyen varmıı:queen:

ben şu an yanımda olmasını çok istediğim birini beni dinlemesi için yanıma getirirdim baktım olmuyor onu klonlardım gendime göre :queen::queen::queen:

ne uğraşıon baba klonla fln ya dinlemesini iste nasılsa 3 hakkın var rahat ol ya :p

GKN

elimde sihirli deynek olsa, lofta bi çanak alırdım reklam olmasın die
bide jess e bi kız ayarlardım, mert in peşinden düşsün die..
selimede bi k8 alırdım bakı bakıp ttulsun die :p

Gkn ve Jesseyi kadına dönüştürmek :D sonra Onları Mert'e hediye etmek isterdim :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar