Elimde sıfır 2012 Model Honda VFR 1200PX Crosstourer var kaç para eder?

dostum söylediklerin banada pek inandırıcı gelmedi ama o kadar uğraşacağına git honda bayii'ne 3-5 aşağısına alırlar,birde cbr250R ile takasa girersin olur biter...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
arkadas 28000 tl keş veririm ok dersen ozelden adresini at gelir alırım motoru :):)

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:27 ----------

lag oglum tam motor degiştirmeye karar verdim cakma mı cıktın la :):)

COQ

Motosiklet Eğitmeni
coq alttaki benim elimdeki motor ama sıfır yok mu ne anlamadım hep üstteki çıkıyor aratınca pek bilmiyorum zaten ne nedir

Yani su motosiklet elindeki;

HondaVFR1200V4.jpg

Bu motosiklet crosstourer degil.
VFR 1200
Bu motosiklet ile crostourer arasinda daglar kadar fark var.
Su ana kadar konusulan her sey bos oldu.
Hepsini unut.:)

kiralamak istersen ilk ay için 1000 lira verrim...fiyat fazla mı oldu ne...

arkadaşlar adamda motosiklet yokki neyin pazarlığını yapıyorsunuz. kafa buluyor sizinle :)

elimde uzay gemisi var beyler marsa gezmeye gitmiştim çeki karşılıksız çıkan uzaylı arkadaşa rastladım bastım gırtlağına aldım gemisini bu aralar kaça gidiyo bu aletler bilen varmı laaa..

arkadaşlar amcamın oğlu bugün evlendi amcam çok zengindir düğünde çok lüks arabalar hediye edildi amcamın oğluda birini bana verdi depoda çürümesin diye araba Audı A8 L W12 quattro 0 km ben arabadan pek anlamam 50.000 tl istiyorum maksat elden çıkarmak ilgilenen olursa buradan mesaj atsın :bounce:
704x396_aa8_l_10506.jpg

Bu motoru honda bayisine ver sana renk renk cbr250 verirler:queen: la oğlum zenginler daha cimri olur hiç kaç bin tl lik motor hediye verilirmi mobiletmi bu...

Ben bu revenge ye özelden de mesaj attım burdan da yazım ama tenezül edip geri donmedi. Oldukca ciddi yaklaşmıştım. Benım anladığım bu şahsiyetin bu konuda ciddiyetsiz olduğu, mt üyelerinin saf ve temiz duyguları ıle oynadıgı ynundedır.

Şu saat itibari le epey bi akaraba olduk. Ben amcaoğullarını çağırdım onlarda bilahere halvetleniyorlar bu zerzevata.

Ben bu revenge ye özelden de mesaj attım burdan da yazım ama tenezül edip geri donmedi. Oldukca ciddi yaklaşmıştım. Benım anladığım bu şahsiyetin bu konuda ciddiyetsiz olduğu, mt üyelerinin saf ve temiz duyguları ıle oynadıgı ynundedır.

Şu saat itibari le epey bi akaraba olduk. Ben amcaoğullarını çağırdım onlarda bilahere halvetleniyorlar bu zerzevata.

2012-Honda-VFR1200F-DCT-4.jpg

Benim elimdeki motor bu başlıkta yazdığım farklıymış bununla ilgileniyorsanız iletişime geçeriz

Özelden gönderdiğim mesajıma cevap verirsen tabiki iletişime geçebiliriz.

Bir resim as hele, şu motor ne renkmiş neye benzermiş bi görek,
para işi kolay, elinin kiri ,
taze damat bile gelinin duvağını açmadan yumulmuyor, kimi öpcez diye önce bi bakıyo,

bizde 30 küsuratlı para saycez kime, neye veriyoz bi görsek...

33 bin tl teklif aldım.İyi mi?

İyi , ver gitsin...

Zengin düğününde takı takılır , para saçılır vs. vs.. Motosiklet tutkusu olmayan akrabanıza neden motosiklet hediye edilsin ki anlamadım :silent: Tamam millet zengin ama 40 bin liralık şeyi de öylesine laf olsun diye düğünde verilmez ki :sunny: Birde zengin insanların malları kıymetlidir yani sana hediye filan etmesi :farao:

Gerçekten öyleyse şanslıymışsınız diyelim :)

Zengin düğününde takı takılır , para saçılır vs. vs.. Motosiklet tutkusu olmayan akrabanıza neden motosiklet hediye edilsin ki anlamadım :silent: Tamam millet zengin ama 40 bin liralık şeyi de öylesine laf olsun diye düğünde verilmez ki :sunny: Birde zengin insanların malları kıymetlidir yani sana hediye filan etmesi :farao:

Gerçekten öyleyse şanslıymışsınız diyelim :)

Önceki mesajlarımda yazmıştım silmişler motoru veren kişi amcam oluyor

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar