Elimde sıfır 2012 Model Honda VFR 1200PX Crosstourer var kaç para eder?

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Sizin orda 2013 modeli 28.000 e bile alırız vicdansızlık yapma fırsatçı adam :p :p :p

Mesajları dikkatli okumayan ben miyim sen misin?

1-O mesaj kime hitaben yazılmış bir bakıver.

2-O arkadaş nerede yaşıyormuş iyicene bir bakıver.

3-O arkadaşın yaşadığı yerde o motor kaç paraymış yukarıda yazıyor onada bakıver.

Sonra git yüzünü yıka bir kendine gel ondan sonra konuşalım :)

Çocuk gibi niye birbirinize laf çarpmaya çalışıyosunuz onu anlayamadım :silent: O motor senin eline nasıl geçti bir kere onu bi söyle ? Hırsızlıkmı yaptın ?

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
:p
9900 euro hocam.
10.700 istiyorlardi,
bugün baktim 800 euro indirmisler.
Zaten daha fazla yapmaz.
CB 1000 9.990 euro
CBR 600 RR 10.990 euro
Simdi bu iki motor eger Türkiye'de de ayni fiyatlara denk düsüyorsa, kim gidip 1200F alir diye düsünmek lazim.

Ben 1200F almadımki sadece niyet ettim ama sonra doğru yolu buldum gittim aldım gezgin kaplanı (hemde ingiliz kaplanı) :queen::queen::queen::queen::queen:

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Yav makara yaptik falan ama arkadas ilk mesajinda motosikletle alakam yok yazmis.
Biraz ayip ettik galiba.
Arkadasa biraz motosiklet mevzusunu anlatmak lazim.
Gelmis yardim istemis, eli bos dönmesin.

Sevgili revenge;
elindeki motosiklet kötü bir motosiklet degil.
Fakat yapilis amaci ile saglam rakipleri var.
Yani senin elindeki motosiklet gibi bir motosiklete sahip olmak isteyen insanlarin ilk hedefleri farkli.
Bugün Türkiye sartlarinda 20-25bin gibi rakamlar çok ciddi rakamlar.
Bu nedenle bu segmentte bir motosiklete para verecek adamlarin ilk bakacaklari motosikletler, sektörde yillardir kendini kanitlamis marka ve modeller olacaktir.
Maalesef Honda bu modeli trail olarak çikardi.
Karsisinda BMW GS gibi ciddi bir rakibi var.
Diger rakipleri de ciddi rakipler.
Sana tavsiyem,
2012 GS modellerinin ikinci ellerine bir bakman.
Sonra onlarin satis fiyatina göre bir degerlendirme yaparsin.
Türkiye'de trail kullanicisi eline 20-25bin geçtimi GS aramaya baslar.
Isin zor.
allah kolaylik versin.

Kardeş sen o motoru 32000 e belki satabilirsin. Hatta şu anda 30000 lira olsa talip olurdum. Honda sıfır motosiklette ciddi indirim yapıyor. Özellikle az satılan yüksek hacimli modellerde. Hele ki bu model vergi dezavantajı olan vfr 1200 crosstourer ise. 35000 e sıfırı alınabilir(2013). Sendeki de yıl başına %10 düşsek 31-32 yapıyor. Güzel para..

2012 modeli 34 /35 bine satacan 2013 modeli 30 bine alacan bayakı uyanık bır fıkır

250 cc Racing almaya karar verdim.Hoşuma gidenler arasında öncelikle honda cbr 250r ve hyosung gt 250r var.Öğrenciyim ve yaşadığım yerden uzakta okuyorum.10 bin tl civarı bir para vermişkende yıl boyunca kullanmak istiyorum motosikleti bunun içinde yılda 4-5 kere gitgel trabzon-ankara arası yolu almam gerekiyor.SS bir makine ile 1000 km lik yol alınır mı?Yılda neredeyse 10bin km uzun yol yapmam gerekiyor bu kadar yola gider mi bu aletler bir tavsiye verirseniz çok sevinirim.600 cc istiyordum kullanamayacığımı anladım.250 SS almaya karar verdim.SS dışında başka tarz istemiyorum tavsiyeleri buna göre verirseniz sevinirim.Bu arada ilk motosikletim olucak fakar hondanın eğitim kurslarına gidicem

REVENGE VE SCR4M AYNI KİŞİYİZ MADEM Kİ;

Bir linkte motor satmaya çalışıyorsun bir linkte almaya mı tam olarak sorun ne anlayamadım

Arkadaşım Burası TÜRKİYE,
Burada piyasayı SAHİBİNDEN belirliyor,
Girersin Bakarsın,
Sıfırı kaç lira ise 1..2 aşağısına verirsin ilanını,
Bir an önce elinden çıkartırsın,

İşte bak cbf 150 ,,,6000 liraya yakın...
Sıfırı Kaçaki Acep :)))

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-motorsikletim-yenidir-ve-bakimlidir-garajda-duruyor-94033842/detay

Onu bunu bilmem Motorun Ümit Çetinkaya ya ait olduğunu öğrenmiş olduk.
Parası olan birine 25-30 bin TL arası çok rahat gider. Biz burn içsek, hastalık kaparız. Millet motor kazanıyor :p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çekilişte motorun adı hatalı yazılmış, aynı hatayı sen de yapmışsın ne tesadüf :D.

nerden kazandın merak ettim bende yaw :) nasıl oluyor bizede olsa :)

arkadaşlar elime bir yerden hiç kullanılmamış F-16 geçti daha çil çil bombaları dahi üstünde duruyor kaç para eder bu alet bilen varmı

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
3 sayfa saçma bir soru yüzünden yazı olmuş. Kaça isterse ona satsın bize ne?!

Benim önerim, dünya kadar vergisi ve bakım masrafı var.
En iyisi hayrınıza birine verin kurtulun :)

ahuauahu oradan çıkmadı satın da almadın ee ne oldu kim yumurtladı at kadar motosikleti? :D ben de hep düşünürdüm lamborcini veren çekilişler var ulan çıksa üzerime alamam o kadar vergi verecek param yok ama şimdi anladım, aptal oluyormuş insan :)))))) (şaşkınlık babında:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar