Elephone Elecam 360 Aksiyon Kamerası

Katılım
12 Tem 2016
Mesajlar
8
360 kamera incelemesi yaptım. Elephone firmasının piyasaya sürdüğü, çift kameralı, gerçek 360 video deneyimi sunan Elecam 360 aksiyon kamerasının incelemesini yapmaya çalışacağım. İlk başta 360 videonun çok keyifli bir şey olduğunu belirtmek istiyorum. Çekim testleri sırasında oldukça eğlendim. Elecam 360 aksiyon kamerası OV4689 cmos, Sunplus 6350M chipset kullanıyor. Elecam 360, 2 adet 220 derecelik kameraya sahip. Bu kameralar tek videoda birleşerek gerçek 360 video deneyimi sunuyor.

ARTI YÖNLERİ
1500 mAh batarya,
Gerçek 360 video deneyimi,
Çift kamera,
WiFi,
VR modu,
960p 30 FPS,
360 player'la bilgisayardan 360 video olarak izlenebiliyor,
Aksesuarları oldukça kaliteli.


VİDEODAN EKRAN GÖRÜNTÜLERİ

RIsy38.jpg

oJKmin.jpg

IEJBLr.jpg

2jkFhH.jpg

jrk23S.jpg

Bmm3Ks.jpg




ÇEKİM TESTLERİ


360 DENEYİMİNİ GERÇEK ÇÖZÜNÜRLÜĞÜNDE TEST ETMEK İSTEYENLER İÇİN;

Elephone Elecam 360 aksiyon kamerasının kayıpsız 360 görüntülerine aşağıdaki işlemleri yaparak ulaşabilirsiniz. Gerçekten çok keyifli.

360 videoları bilgisayarda izlemek için programa ihtiyacınız olacak. "SYMAX360 Player" programıyla Elecam 360'ın kaydettiği 360 videoları izleyebilir, istediğiniz yerden kesip 360 video olarak kaydedebilirsiniz. Videoyu kaydettikten sonra 360 video oynatımını desteleyen platformlara videonuzu yükleyebilirsiniz. 360 videonun işlenmemiş halini upload ettim. Symax360 player'la bu videoyu açıp görüntü kalitesi test edebilir, 360 video deneyimi yaşayabilirsiniz.

Satış Linki
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Katılım
28 Eki 2014
Mesajlar
615
Bu kamerayı kullanan var mı? Tavsiye eder misiniz ? Veya bunu alma şu kamera daha iyi diyeceğiniz bi kamera var mı?
360 çekim yapıp çift lens çalıştırdığı için sarji çabuk biter ve daha çok hafıza doldurur diyoolar dogru mu? Lütfen cevap bekliyorum.
Saygılar.
 
Katılım
7 Mar 2006
Mesajlar
660
Bu kamerayı kullanan var mı? Tavsiye eder misiniz ? Veya bunu alma şu kamera daha iyi diyeceğiniz bi kamera var mı?
360 çekim yapıp çift lens çalıştırdığı için sarji çabuk biter ve daha çok hafıza doldurur diyoolar dogru mu? Lütfen cevap bekliyorum.
Saygılar.

1 yıllık aradan sonra cevap vereyim, tam şarjda ortalama 1 saat kayıt yapabiliyor cihaz. Bu arada 23:20 süreli video 1.97GB yer kaplıyor. 64 GB kart kullanıyorum. Bu kartla ortalama 11-12 saat kayıt tutabilirsiniz.

Bu arada satmayı düşünüyorum. İlgilenen olursa https://www.motosiklet.net/forum/satilik-motosiklet-aksesuarlari/184554-elecam-360-derece-dual-lens-aksiyon-kamerasi.html#post4244865
 
Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar

Üst