Elemana bakın hele:)))

evt bende biraz önce gördüm aynen dediğini dedim mesaj atacaktım::Dvazcaydım:queen:

başüstüne paşam...oldu olacak açık adresini ver evine getirelim motoru:mrgreen:bulursun bulursun ama neyi orasını söyleyemiyeceğim:)daha ne dallamalar var böle:pr:

Höhhh uleynn!!!! hacı naptın yaa:p piyasada mallar tükenmez.Hayır cahil birisi diyecem ama herif maşallah en ince ayrıntısına kadar sölemiş.alllahtan montla bi tane kask istememş :queen:

Motosikleti
Hornet
biri köftemi dedi:mrgreen:
Benim ızqara salonunda 5 köfte 7tl yok artık öyle 3 kuruşa 5 köfte:mrgreen:
Alır alır ama belki kuyruk kısmını ön tarafı olmaz:queen:

Mersin İl Temsilcisi
senden daha uyanıklar çıktı diye mi üzülyon de mi çakma suzici seni :cherry:

senden daha uyanıklar çıktı diye mi üzülyon de mi çakma suzici seni :cherry:

benim tek suzi senin suzi abi:cherry:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:41 ----------

o değil de tam aramak için siteye girdim numarası yokmuş adamın:cherry:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hepimiz atalım msjı... :) devri için 2 ay az değilmi ,vekalet tamam kabul fasa fisooo..

bedava ver evimin önünede sen getir demedigi kalmış. aslında bna başka şey denir lafda cuk diye otururda lavugun yüzünden ban yemeyelim

Arkadaşlar niye dalga geçiyorsunuz... Eğer öyle satıcak varsa bana versin haber önce :mrgreen:

Bu ilan sahibinden.com tarafından askıya alınmıştır diyor zaten ilanda. Nereden bulup çıkarırsınız bu tür ilanları bilmem ki, sitenin ciğerine kadar dalıyorsunuz sanırım :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar