racing i racing yapan sesidir ben sesi olmayan racing e bisiklet bile demem ses olmadıktan sonra ne edeyim ben öyle motoru bu işler zevk meselesi sırf sesini dinlemek için alanlar var binmiyor bile çalıştırıyor veriyor ara gazı ::tutkuy::::tutkuy::::tutkuy::
+1 sonuna kadar katılıyorum hoparlörmüş
çevreye bukadar duyarlı olunucaksa ben bizim kültürümüzde yediğinin çöpünü daha 5 metredeki çöp kutusuna atanı göremedim.yanan yerlere ağaç diken bireysel kişileri görmedim.alışveriş yaparken naylon poşet yerine devamlı kumaş gibi malzemeden yapılan sepetleri kullananları görmedim yada zorumlu tutanları.iki zamanlı motor kullanıpta çevreye verdiği zararı düşünüp bu motoru kullanmaya yüreği el vermeyen birini daha forumda göremedim sırf daha çok benzin içtiği için yakarıyolar..saysam bu böyle uzayıpppp gider de tabiki biyerdende başlamak lazımda kimsede çevreci kesilmesin bizim ülkede holyandalılar heryere bisikletle giderken biz bakkala motorla gidiyoz
sonuç olarak eldeki enerji bitti buda zaten zararlıydıda iyide oldu neyseki süpersport tutkunuda değilim :cherry: motosiklet tutkunluk işiydi araba tutkunluk işi değil işte ulaşım aracı bana göre o yüzden bunuda çok görmeyin hoparlörmüş benzinli motor sesini mi verip durucak winamptan çalcak he:queen::queen: