Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar, 5 Şubat'a kadar tatlı tatlı motorumu sürüyordum ancak 1 adet yünlü eldiven ve 1 adet polarlı eldiven üst üste giymeme rağmen 20 dakikalık yol sonrasında elim resmen dondu, yani neredeyse yol ortasında kenara çekecektim. Motoru elimi ısıtmak için ne yapmamı önerirsiniz? Var mı şöyle asla elin üşümez diyeceğiniz sıcak tutan bir eldiven? Dün -1 dereceydi, 0'ın altı sıkıntı abi
Hiç bir koşulda üşütmeyecek bir eldiven sizin sürüşünüzü negatif yönde bozar. Hassasiyetini kaybolur. Fakat kaliteli olanlar baya işe yarıyor.
Kışlık eldivende tavsiyem içindeki astarın iyi olması. Ucuz modellerde içteki astar çok oynak, tam dikilmediğinden her halde. eliniz illaki terliyor, nemleniyor. Eldiveni çıkarıp tekrar giydiğinizde o astar parmaklarınızın girmesini engelliyor. Çok sinir bozucu, dakikalarca parmağınızı sokmaya çalışıyorsunuz. Astar, eldivenin iç cidarı gibi bütünleşik, tam dikili olması lazım, oynamayacak. Bu hususa mutlaka dikkat edin.
benim motor yeni daha 1000km bakımını bile yaptırmadı. Elcik koruma veya elcik ısıtma kısaca aksesuar takmak istiyorsam bayiden mi yardım alıyorum? biz sipariş verip onlar mı takıyor yoksa onların malzemesi ile mi oluyor? ön cam veya koruma demiri vs tarzı şeyleri bayi kendisi takıyor ama ben trendyoldan bir ön cam veya koruma demiri sipariş ettim veya elcik koruma, bayiye gidip taktırabiliyor muyuz?
Aksesuar işi kendi tercihiniz. İstediğinizi alıp istediğiniz yerde taktırabilirsiniz, kendiniz de takabilirsiniz. Bazı servisler elektronik aksesuar takınca garantiden çıkar gibi şeyler söylüyor ama şahsi düşüncem benim motorum sahibi benimdir,kimse hissedarı olamaz söz hakkı sahibi olamaz. Böyle bi takıntınız olursa orjinal aksesuar taktırın serviste, olmazsa sizin tercihleriniz.
Elcik ısıtmaya güvenme, o sadece avucunun içini ısıtır. Rüzgar korumasıda bir noktaya kadar korur. Senin yapman gerek gorotext eldiven artı ince eldiven içliği bunlar max koruma sağlar. Aksi takdirde romatizma olursun. Mümkünse kuryeler gibi sargılı koruma kullan. Romatizmanın şakası yok. Asla elcik ısıtma var ince eldiven takim deme çok üzülürsün. Aslında kışın çok binmesen senin için daha iyi eğer işin değilse
‘Gorotext’ eldivenlerin en kralı bile 0 derece ve altında su koyverir. Ayrıca elcik ısıtma bu derecelerde hayat kurtarıcı olabiliyor, elcik koruma olmasa bile. En basitinden ellerin dışı üşüse bile reflekslerinizi kaybetmemenizi sağlıyor.
O el her türlü ıslanacak..Her türlü üşüyecek..
Sen üşütmeyi geciktirmeye çalış...
Arada egzost u elle, motor bloğunu falan elle..
Skuter falan biniyorsan güzel koruyan miflonlu korumalar var...