Eldiven seçimi yardım :)

Selamın Aleyküm arkadaşalr başlıkta da belirttiğim gibi eldiven alacağım eldivende kesinlikle istediğim bişey var şu bilek ayarlmaa yeri cırtlı değilde hani düğme gibi bişeyi dönderiyorsun ya o neyse ondan olsun bana o dediğim mekaniz manin oldugu eldivenleri söylermisn max bütçem 150

Aleykumselam bir videoda izlemistim dusme durumunda eldiven icindeki direnc cok onemli. Surtunme katsayisi yuksek oldugunda elinip donup bileginin kirilma ihtimali cok yuksek. Avuc icinde kaydirici bolumlerin bulunmasi gerektiginden bahsediyordu. Tulumlardaki dizlikler misali. O tipte bakabilirsiniz.

eminkaptan ın bdhsettiği gibi avuç içinde slider olması önemli. Kaydığın sırada eldiven bi yere tutunup bileğini ters çevirebilir. Portatif bileğe sahip olursun :D Babamın tecrübelerine dayanarak söylüyorum buradan sonrasını. Eldiveni uzun al ki ceketin kolları yukarı doğru sıyrılırsa eğer eldiven bileğini sürtünmeye karşı korusun. 5Gloves güzel rldivenleri var yine de bütçe aşman gerekli. Gönül isterdiki handroid tavsiye edelim ama ne sen ne ben alamıyoruz :D Bir de eldiveni de deneyerek al. Sağ bileğin sağında sol bileğin solunda bulunan kemiğe temas eden rahatsız edici bir madde varsa alma. Gece uykuların bile kaçar. Nasır falan tutar onun üstündeki deri :D

Son düzenleme:
Aynen avuc icinde slide olanlar cok onemli diyor. O kadar para veriyoruz avuc dolusu paa veriyoruz en guvenlisi hakkimiz. Sade markaya bakmamak lazim denemek lazim ve enine boyuna dusunmeli.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar