Eldiven Hk. F/P içerir.

Merhaba forumdaşlar;

Malumunuz mevsim kış,yeri geliyor motosiklet üzerinde soğukla,yağmurla,rüzgarla cebelleşiyoruz,aşağıda resimleri mevcut olan ürünü 1 haftadır kullanıyorum,yeri geldi 1 saat ve 2 saat sürüşlerim oldu,yağmurda'da kullandım,elin sıcaklığını muhafaza ediyor,gayet başarılı,söz konusu üründen çok memnunum,buradan hem hesaplı olsun,hemde işimi görsün diyen arkadaşlara tavsiyemdir,alın pişman olmazsınız.

Ürün adresi;

https://www.tchibo.com.tr/high-performance-kayak-eldiveni-p400077979.html?x=H4sIAAAAAAAAAAFiAJ3_ETMsDgAAAWAOLlm2ABRBRVMvQ0JDL1BLQ1M1UGFkZGluZwCAABAAEL-Lm8DTDi4jHlB07eyBdvMAAAAQ5xRt6-iMmu3_IG5vR8JhXwAUdRWN8rIp5v7kAA--yPR_7uq2GKuknk8IYgAAAA%3D%3D

Son düzenleme:
Güle güle kullanın ama bu bir kayak eldiveni sonuçta.
Soğuk ve yağış açısından kullanışlı olabilir ama darbe ve sürtünme işi riskli

Teşekkur ederim,mutlaka koruma konusunda hemfikiriz,lakin el biraz buyuk olunca korumali eldiven ile hareket kabiliyetim azaliyor,bir noktadan sonra sikinti oluyor,popüler olan x bir kaç markanin urunlerini kullandim,fakat rahat edemedim.

pea

Motosikleti
Honda Cb500f & SYM Joymax Z+
Bana da hiç sağlıklı gelmedi.
Dışındaki kumaş, "polar" kumaşa benziyor. Asfalta değdiği gibi erir gider, zaten karda yuvarlanmak için yapılmış bir ürün.

Elcik ısıtma, ısıtmalı eldiven gibi alternatiflere yönelmek daha doğru olur.

f/p dedikleri oranın p/f olması gerekiyor.
aksi halde f/p yüksekse verdiğiniz paradan randıman alamamışsınız demektir. kesin bilgi, yayalım.

Elcik-Isitma_45436_4.jpg

Hocam ilk düştüğümde elimde aynen buna benzer bir eldiven vardı. Daha ikinci vitese yeni atmıştım, düşünce eldiven darmadağın oldu, ellerim baya acıdı, anladım ki o eldivenden olmaz. Daha sonra sağlam bir düşüş yaşadığımda X marka korumalı eldiven vardı, baya sürüklendim, eldvende de zedelenmeler oldu, ancak bütünlüğünü muhafaza ederek ellerimi korudu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar