Eldiven bedeni tam gelmedi yıkanır mı?

Motosikleti
Srk 125 R
Merhaba İnternet Üzerinden Kumaş Siyah Eldiven Aldım Bedeni küçük geldi sıkıyor Çamaşır makinesinde yıkasam Sizce açılır mı?

Motosikleti
D400
Sana tarifi veriyorum.

2 adet yumurta
biraz sıvı yağ
dana kangal sucuk.

önce sucukları kısık ateşte güzelce pişiriyoruz; sonra üstüne yumurta kırıyoruz. yumurtanın beyazı pişip sarıyı akışkan kaldıgında altını kapatıyoruz.
Ocaktan alıp afiyetle alıyoruz.

Sonrasında internetten hangi siteye girdiysen iade talebi oluşturup beleşe iade edip bir beden büyüğünü alıp buraya bir daha böyle konular açmıyoruz.

:D :D

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Merhaba İnternet Üzerinden Kumaş Siyah Eldiven Aldım Bedeni küçük geldi sıkıyor Çamaşır makinesinde yıkasam Sizce açılır mı?
iade et, bir büyük bedenini al.
Geçen yaz motomax'dan knos orsa yazlık eldiven aldım, aynı markanın başka modelini L beden giyiyorum diye yine L beden siparişi vermiştim, küçük geldi, iade talebi oluşturdum, bir beden büyüğünü gönderin dedim gönderdiler.

Motosikleti
TVS RTR200 Apache
Peki, eldiven daraltılır mı? Eldivenim genel olarak elime oluyor ama bir/iki parmak ucundan uzun kalıyor. Sünnet ettirsek ortalama bir terzi düzgün yapabilir mi? Dikişlerde dayanımı yüksek özel ip vs kullanılıyor mu?

Motosikleti
D400
Sen yine iyi durumdasin , ben ve benim gibi 15 seneyi gecenlere noterde imza atabilmek icin doktor raporu istiyorlar :ROFLMAO:

abi o ihtiyarlıktan.

images

Motosikleti
Hero Dash 125
Sana tarifi veriyorum.

2 adet yumurta
biraz sıvı yağ
dana kangal sucuk.

önce sucukları kısık ateşte güzelce pişiriyoruz; sonra üstüne yumurta kırıyoruz. yumurtanın beyazı pişip sarıyı akışkan kaldıgında altını kapatıyoruz.
Ocaktan alıp afiyetle alıyoruz.

Sonrasında internetten hangi siteye girdiysen iade talebi oluşturup beleşe iade edip bir beden büyüğünü alıp buraya bir daha böyle konular açmıyoruz.

:D :D

Sucuk pişirirken yağ katılmaz. Bir kahve fincanı kadar su ve sucuklar üzeri kapalı şekilde su buharı yardımıyla yumuşatılarak sucukların yağını salması sağlanır. Sucuk yağına yumurta kırılır.

Sadece yumurta yapılacaksa da zeytinyağı ile yapılır. Hatta bazı yerlerde zeytinyağının kalitesini anlamak için kır bakalım iki yumurta da bakalım derler.

Motosikleti
Triumph Trident 660
Sucuk pişirirken yağ katılmaz. Bir kahve fincanı kadar su ve sucuklar üzeri kapalı şekilde su buharı yardımıyla yumuşatılarak sucukların yağını salması sağlanır. Sucuk yağına yumurta kırılır.

Sadece yumurta yapılacaksa da zeytinyağı ile yapılır. Hatta bazı yerlerde zeytinyağının kalitesini anlamak için kır bakalım iki yumurta da bakalım derler.
Abi niye köfte ekmek yemeye gidiyoruz hep sucuk ekmek yemeyede gidelim

Motosikleti
CBR 125 R 2014
Gülersiniz, benim eldivenlerin bilek kısımları dar geliyordu 1 lt kavanozu içine soktum ( o ara yırtıl dedim ) sonra doldurdum kaynar suyu şu anda tam uyuyor :D

Motosikleti
D400

o dediğin yöntem ile sucuklar yumuşak kalıyor.
ben sert seviyorum :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar