- Motosikleti
- Srk 125 R
- Konu Yazar
Merhaba İnternet Üzerinden Kumaş Siyah Eldiven Aldım Bedeni küçük geldi sıkıyor Çamaşır makinesinde yıkasam Sizce açılır mı?
Foruma üye alırken bence bir sınav yapılmalı.
iade et, bir büyük bedenini al.Merhaba İnternet Üzerinden Kumaş Siyah Eldiven Aldım Bedeni küçük geldi sıkıyor Çamaşır makinesinde yıkasam Sizce açılır mı?
Şuraya araya bir yere 3 kere zıplayıp 5 kere kendi etrafında dönme eklersek çok eğleniriz benceönce sucukları kısık ateşte güzelce pişiriyoruz; sonra üstüne yumurta kırıyoruz.
Şuraya araya bir yere 3 kere zıplayıp 5 kere kendi etrafında dönme eklersek çok eğleniriz bence![]()
tencerenin içine koyup kaynayan su buharında bekletsinonu iade kabul edilmeyince yapmalı![]()
tencerenin içine koyup kaynayan su buharında bekletsin![]()
abi eski üyelere de yapalım derlerse bizim üyelikler de gidebilir. forumda geçirdiğim 7 yılın ardından kendimi çok sağlıklı hissetmiyorum![]()
Sen yine iyi durumdasin , ben ve benim gibi 15 seneyi gecenlere noterde imza atabilmek icin doktor raporu istiyorlar![]()
Sana tarifi veriyorum.
2 adet yumurta
biraz sıvı yağ
dana kangal sucuk.
önce sucukları kısık ateşte güzelce pişiriyoruz; sonra üstüne yumurta kırıyoruz. yumurtanın beyazı pişip sarıyı akışkan kaldıgında altını kapatıyoruz.
Ocaktan alıp afiyetle alıyoruz.
Sonrasında internetten hangi siteye girdiysen iade talebi oluşturup beleşe iade edip bir beden büyüğünü alıp buraya bir daha böyle konular açmıyoruz.
![]()
![]()
Abi niye köfte ekmek yemeye gidiyoruz hep sucuk ekmek yemeyede gidelimSucuk pişirirken yağ katılmaz. Bir kahve fincanı kadar su ve sucuklar üzeri kapalı şekilde su buharı yardımıyla yumuşatılarak sucukların yağını salması sağlanır. Sucuk yağına yumurta kırılır.
Sadece yumurta yapılacaksa da zeytinyağı ile yapılır. Hatta bazı yerlerde zeytinyağının kalitesini anlamak için kır bakalım iki yumurta da bakalım derler.
Geçen gün yedik ya Karagöl'de, gelseydin.Abi niye köfte ekmek yemeye gidiyoruz hep sucuk ekmek yemeyede gidelim
Sucuk pişirirken yağ katılmaz. Bir kahve fincanı kadar su ve sucuklar üzeri kapalı şekilde su buharı yardımıyla yumuşatılarak sucukların yağını salması sağlanır. Sucuk yağına yumurta kırılır.
Sadece yumurta yapılacaksa da zeytinyağı ile yapılır. Hatta bazı yerlerde zeytinyağının kalitesini anlamak için kır bakalım iki yumurta da bakalım derler.
Bu konudan sonra nasıl olmuşta sert girer, yumşak çıkar espirisi gelmemiş hayret.o dediğin yöntem ile sucuklar yumuşak kalıyor.
ben sert seviyorum![]()
Bu konudan sonra nasıl olmuşta sert girer, yumşak çıkar espirisi gelmemiş hayret.