Motosikletin Temeli Bisiklet Kültürü mü ?
Nisan ayının son pazar günü İstanbulda idim.
Elazığ Özel Bilgem Okulları'nın AB Eğitim projesi gereği İtalya'ya gitmek için havaalanına hareket ederken, İstanbul'da hangi motosikletleri göreceğim acaba diye gözlerimi açıp çevreme dikkatlice bakarken, fazla bir şey göremedim.Ya o saatte bana kimse pek rast gelmedi ya da motosiklet sayısı nüfusa göre çok az.Sahi her 500 araca karşılık 1 tane motosiklet var mıdır acep ?
Neyse, konumuz bu değil; şimdilik. Sağ selim vardık Milano bölgesinin Reggio Emilia şehrine.Ziyaret ettiğimiz lisenin önündeki motosiklet garajını görünce mıknatıs gibi çekildim oraya tabi.Hem de öğrencilere aitmiş.Ne güzel.
İtalyan öğretmene ülkenizde ehliyet alma yaşı nedir diye sorunca-yanlış anlamadıysam eğer- Küçük cc motorlar için 14, diğerleri için 17 yaş olduğunu söyledi.Türkiye'de de ehliyet alma yaşının düşürülmesi gerek. Böylece hem motosiklet yaygınlaşır hem de gençler zaten geziyor, bari trafik kurallarını bilerek,ehliyetli gezerler.
Bütün sınıflarında yazı tahtasının üstünde çarmıha gerilmiş Hz.İsa figürünü görünce hayrete düştüm.
Bizde olsa laiklik elden gider, ama burada gitmiyor demek ki...
İlköğretim okulu müdürümüz ve dahi kız kardeşim Oya'nın İngilizce öğretmeni olması çok işime yaradı.İngilizce ile tarzancayı biribirine karıştırdığım anlarda ona dönüp, HELP HELP dedim çünkim.
İşte size şehir merkezinden motosiklet manzaraları
R

ESİM=129
Motosiklet kültürünün bu kadar yaygın olmasında baş aktörün
bisiklet olduğu kanaatine vardım. Biz, öncelikle
bisiklet kullanımını nasıl yaygınlaştırabiliriz diye düşünsek iyi olur. Sadece İtalya değil, Hollanda gibi ülkelerde de yaygın olarak kullanıldığını hatırlıyorum.
İşte böyle arkadaşlar. Gördüklerimin bir kısmını sizlerle paylaşmak istedim.