elazığ-kemaliye gezinti

ilk uzun yola çıkışım onun için biraz basit kalabilir artık zamanla oturur hersey :)

bu sabah 6:00 da yola cıktım. elazığ,keban,arapgir,dutluca,kemaliye toplam 300 km yol yapmışım yorucuydu ama değdi. fotograflar çözünürlüğü düşük sebebide hiç farketmemişim,yüksekte oldugunu sanyodum kntrol etmedim eve dönerken bi kaç resimde farketimki ayarı düşükte :( ama buda ders oldu artık kontrol ederim :)

https://www.facebook.com/profile.ph...52627981182.1073741831.100002893444554&type=3

linki yükledim ama tek tek resim nasıl atılıyo çözemedim umarım olmuştur.

Son düzenleme:
arkadaşlar resim işini haletim sonunda :)

Uploaded with ImageShack.us

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:17 ----------

arkadaşlar resim işini haletim sonunda :)

daha güneş yeni doğmak üzere keban yolu

keban barajı

dutluca

ufaktan varmaya başladım su göründü :) yolun devamında 2 kişi motorla yolda kalı vermişler benzini bittigi için motorcunn halinden motorcu anlar diyerek biri artcım oldu :)

vee sonnda kemaliye :D girişe varmadan jandarma tarafından durdurulup sorguyla karısık bayramlaşma yaptık bide komutan demezmi 200 tl bayram parası devlete ödetelim nedn dedim arkadakinn kaskı yok fln acıklama yaptık kurtulduk zaten şaka yaptıgını söleyince rahatladım :D

kemaliyenin meşur tünelleri aslında cok var bunlardan fakat bn birkacını çektim

buda ben :p

ve eve dönüş. resimleri atarken bi kez daha pişman oldum ah keske ilk resimde farkına varsaydım dedim çözünürlük yüksek olsaydı daha net ve canlı çıkardı renkler ama artık daha diatli olcam dersimi aldım. belki resimler tatmin edici degil veya basit gelebilir ama bu benim ilk gezim ve bu sitede ilk resimli paylaşımm bidahaki gezimde daha tecrübeli paylaşım yapacağımı umuyorum :)

Paylaşım için teşekkürler Ayberk,

Sen yine de tek başına gezme, haber verseydin belki biz de iştirak ederdik.

.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar