el yapımı topcase:))

Bu ilginç çantayı izmir çandarlı gezimde gördüm.Resimlerini çektim..BUYRUN:mrgreen:
86162271.jpg
46275399.jpg
99455364.jpg
54141462.jpg
60379131.jpg

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu nasıl birşeydir ya, malzemesi neki? asfalt ziftine benziyor

sadece çantası değil motorun bir çok yeri ELLENmiş. ama Panzer Gray rengi oldukça yakışmışta motor yamahalıktan çıkmış.

sprey boya ile hayvan gibi boyamislar insan bukadar malina dusman olurmu ya,,

birinin topcasesi düşmüş yada kırıldığı için atmışlar oda orasını burasını vidala yama vs vs kullanıyo...el yapımı değildir o...
el yapımıysa yapan arkadaş görme özürlü olması lazım...

el yapımı topcse'mi yoksa yoklukmu onu iyi anlamalı,yadırgamamalı
yokluktan yapılmışa benziyor.

genç bir arkadaşımız zar zor para biriktirip cup motor almış ama kask almaya parası kalmamış :pale: diger ekipmanları yazmıyorum bile
kmşusu iş yerinden bir abimiz kullanmadıgın kask varmı dedi var dedim anlattı mevzuyu üzülmedim desem yalan olur ama 2.el kaskımı vermek ayıp olur dedim. ona yeni bir kask alalım hediye olsun dedim bana söyleyen arkadaşım yeni bir kask almış hediye etmiş.ne söyledi genç arkadaşa bilmiyorum çocuk bana teşekkür ediyor.

F54

bu eleman bence bir daha ki yıla dakar'a katılacak ön hazırlıklar onu gösteriyor:mrgreen:

birinin topcasesi düşmüş yada kırıldığı için atmışlar oda orasını burasını vidala yama vs vs kullanıyo...el yapımı değildir o...
el yapımıysa yapan arkadaş görme özürlü olması lazım...
ilk gördüğümde bende öyle sandım ama değil harbi el yapımı:mrgreen:

Motor ; biran önce hurdaya çıkayım , plakam düşsün diye dua ediyordur heralde.. :queen:

arkadaşlar bu topcase 1900 lü yılların başında alman ordusu tarafından savaşlarda kullanılmış tarihi bir eserdir :queen: :mrgreen:
harbiden one lan insan trafiğe çıkamaz :sunny: dağ bayır neysede

Kocaeli İl Temsilcisi
çok yaratıcı :cherry: imkansızlığın garibanlığın son noktası, çarelerin tükendiği an :cherry:

siz birde buna bakın bu gün kendim çektim yorum sizin:)
fakat bu arkadaşı içindeki motosiklet sevgisinden ötürü gerçekten taktir ettim :) ama zevkler ve renkler meselesi tamamen :)
bu gün işyerimin yanına gelmişti benimde üzerimde iş kıyafetlerim vardı , motosikletim olduğunu söylemedim dedim abicim bayağı uğraşmışsın :) evet dedi hepsini ben yaptım heves işte :)

aynasız arkadaşlara kapak olsun :) aynaları kesin :)

Trafikte farkedilir bu :) Abimize helal olsun, kask/mont/aynalar... ... saygıda kusur "0" :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar