el yapımı jawa 250 !!

yolda rastladım durunca ayak üstü kısa sohpet ve paylaşmama izin verince sizinde merahı olan arkadaşlara fikir vermesi açısından resimleri görmenizi istedim

vpZ13O.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:12 ----------

LnQVr1.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:13 ----------

4M0B44.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:16 ----------

vpZ1M6.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:17 ----------

orjinal şasiyi arkasını kesip kendisi tadilat yapmış koltuk ve depo el yapımı 250 cc iki zamanlı jawa motoru orjinal karbüratör 125 cc dört zamanlı motor karbüratörü tadilat yaparak takmış ve çok güzel çalışıyor

guzel olmus motor yapanin eline saglik. muayenede sikinti olur yanliz koltuk isi 2 kisilikse tek kisilik koltukla gecmez.

bir de her yere yaziyorum kusura bakmayin ama camurluksuz motor buyuk sikinti. yazin binerim desen yere biraz su dokulmus olsa ustunuz basiniz camur olur bir anda.

yine de hos olmus makina.

Bi ara çok düşünüyordum bunu. Sonra enduro yapmaya karar verince bu tipi biraz erteledim.

Çok güzel olmuş yapanın eline sağlık. Yapması kolay görünsede baya emek gerektiriyor. Çift olanı yapsa daha bi başka dururdu.

Bence de hoş olmuşda bir boşluk var sanki yav çamurluklar olsaymış ve v-2 yüksek cc bir motoru olsaymış ateş edermiş ama bu hali de güzel

Arka koltuk yok palalık yok sanirim ark amortisör de yok. Muayeneden hayatta geçmez ama makina çok güzel.

Arka maşa bi amörtisöre bağlanmamış. Yolda giderken çat diye kırılabilir. Belirtseydin keşke.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar