el yapımı ameriakn chopper arıyorum

slm arkadaslar el yapımı amerikan chopper tarzı motor arıyorum nereden bulabilirim ortalama fiyatları yada bulabileceğim bi adres yada site adı bilen varsa bi yardımcı olursanız sevinirim istanbulda bunlar gibi motorlar satan varmı netten cok aradım ama bulamadım ..
ilginize şimdiden teşekkurler..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hem el yapımı, hem de Amerikan bir motoru İstanbul'da bulmak mümkünmüdür? bilmiyorum hocam.

Ama yurtdışından istersen şöyle bir şey var.

:)
extremetop.jpg

extremfront.jpg

extremehintenlinks.jpg

extremeback.jpg

extremmotor.jpg

saolun

slm arkadaslar ilgineze teşekkur ederim ..
patriote kardeş burdan olursa daha iyi olur çunku bole bi makinayı yurt dışından getirirsem bana çok pahalıya mal olur benimde zaten niyetim senin koyduğun resimdeki gibi bi motor almak varsa buralarda alat satan yerler yada net adresleri yada o tarz motorları yurt dışından senmi getiriyon :cherry: o resimdeki gibi motorlar bana ortalama nekadara mal olur acaba ?

dammat kardeş,el yapımı motorları türkiyede sadece MEMDUH SENKALAYCI yapıyor.Eğer dükkanına gidersen yaptığı motorları görür,kendisiyle konuşur,fiatları öğrenirsin.ADRESİ:ATATÜRK SANAYİ SİTESİ 2. kısım Sarıyer börekçisi üstü MOTO X
Not:Sakir Senkalaycı nın babası

tsk

ihtiyar arkadasım saol ilgin için bi gidip bakmakta fayda var nettende bi arastırayım bakim dedigin sahısların net adresi varmı belki biraz bilgi edinebiliriz..

Bizim sitemizde de bu işle ilgilenen arkadaşlar var, onlara özel mesaj yollarsan (istanbul dalar) sana yardımcı olurlar...:wiinkk:

tt_custom_choppers

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
slm arkadaslar ilgineze teşekkur ederim ..
patriote kardeş burdan olursa daha iyi olur çunku bole bi makinayı yurt dışından getirirsem bana çok pahalıya mal olur benimde zaten niyetim senin koyduğun resimdeki gibi bi motor almak varsa buralarda alat satan yerler yada net adresleri yada o tarz motorları yurt dışından senmi getiriyon :cherry: o resimdeki gibi motorlar bana ortalama nekadara mal olur acaba ?

Motosikleti ile bu kadar uğraşıp sonra satacak bir adam varmıdır? bilmem.
Arkadaşlar adres vermişler.
Önce istediğin bir motoru alıp oraya götürürsen, senin için bir şeyler planlarlar sanıyorum.
Bu işler parayla oluyor.
Yukarıdaki motor için 80bin dolar harcandığını duydum.

Daha ucuza iyi birşeyler yaptırabileceğin gibi harcadığın para çok daha yukarılara tırmanabilir.

Bence verilen adresle bir görüş....

Umarım gönlüne göre bir motosiklet sahibi olursun....

benim çok saygı duyduğum hakikaten motosiklete gönül vermiş olan bir abi var bulunduğum muhittde. kendisi hurda denecek türden 1954 model bir çif kafa BMW yi 500 ytl ye aldı makinaya toplamda 2000 ytl daha masraf yapıp herkesin sahip olmak isteyeceği bir chopper yaptı. depo ve diğer kaporta aksamını eliyle kendisi yaptı. egsozt,gidon, sele, çantalar hepsini kendisi yaptı. ön çatal ve lastikleri super sport bir motosikletten aldı. sonuç olarak disk frenli çelik jantlı 54 model bi chopper ı oldu. tüm bunun maliyeti 2500 ytl tuttu. siz bir de motoru görseniz.
sağlıcakla.

mecidiyeköyden kuştepeye doğru giderken yolun sağında bu tip motorlar sergileyen bi dükkan var ama satıyolarmı bilmiyorum istersen bi git konuş yaptıkları motorlara bak en azından yardımcı olurlar nerden bulabileceğin konusunda

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar