Arkadaşlar teşekkür ederim ama çözüm istiyorum yorum değil.
Bi kere senin üslubun yanlış,bilmeden kulaktan dolma bilgiyle burda insanlara karşına alıyosun servisin her dediğine güveniyorsan ordaki yetkiliye sorsaydın neymiş senin çözümün...
Ayrıca bu konuyu buraya açtıysan üye gelicek yorumda yapıcak,geçmiş olsunda diyicek,cözüm için yardımcı olucak veya olamıyacak...
Eksper işine gelince değişicek değişmicek parçalara karışır özellikle kaportadakilere, eksper almış götürmüş boyatmış falan başka işi yokmuymuş bu adamların hehh...
O boyayı senin servis yaptırmıştır bundan adım kadar eminim çünkü bu işlerin içindeyim artı artık o kadar iyi boya yapılıyorki otomobiller orjinal parçaları değişmesin diye boyanıyor ve boya kalınlığı ölçülmeden anlaşılmıyor..
Sen istiyosun ki çiziğinide bilmiyorum ne kadar ama ohh grenaj değişsin sıfırları gelsin 3000ytl önemi yok nede olsa para vermicez.
Adamın trafik sigortası olmasaydı vadesi dolmuş unutmuş olsaydı yenilemesini,
ne yapıcaktın yok bunlar çizildi değiştiricez mi diyecektin üstadım yazıktır günahtır hepimizin başına gelir.
Sen kusurlu rengi tutmamış boyanı düzelttir ama servise çünkü onlar o boyanın parasını aldılar...
Sen servisine bak adamım içindeki sigorta kasko kinini daha öncelerden gördük..