Eksper ile sorunlar... Yardım Lütfen

Arkadaşlar teşekkür ederim ama çözüm istiyorum yorum değil.

Bi kere senin üslubun yanlış,bilmeden kulaktan dolma bilgiyle burda insanlara karşına alıyosun servisin her dediğine güveniyorsan ordaki yetkiliye sorsaydın neymiş senin çözümün...
Ayrıca bu konuyu buraya açtıysan üye gelicek yorumda yapıcak,geçmiş olsunda diyicek,cözüm için yardımcı olucak veya olamıyacak...

Eksper işine gelince değişicek değişmicek parçalara karışır özellikle kaportadakilere, eksper almış götürmüş boyatmış falan başka işi yokmuymuş bu adamların hehh...
O boyayı senin servis yaptırmıştır bundan adım kadar eminim çünkü bu işlerin içindeyim artı artık o kadar iyi boya yapılıyorki otomobiller orjinal parçaları değişmesin diye boyanıyor ve boya kalınlığı ölçülmeden anlaşılmıyor..
Sen istiyosun ki çiziğinide bilmiyorum ne kadar ama ohh grenaj değişsin sıfırları gelsin 3000ytl önemi yok nede olsa para vermicez.
Adamın trafik sigortası olmasaydı vadesi dolmuş unutmuş olsaydı yenilemesini,
ne yapıcaktın yok bunlar çizildi değiştiricez mi diyecektin üstadım yazıktır günahtır hepimizin başına gelir.
Sen kusurlu rengi tutmamış boyanı düzelttir ama servise çünkü onlar o boyanın parasını aldılar...

Sen servisine bak adamım içindeki sigorta kasko kinini daha öncelerden gördük..

Eksper işine gelince değişicek değişmicek parçalara karışır özellikle kaportadakilere, eksper almış götürmüş boyatmış falan başka işi yokmuymuş bu adamların hehh...
O boyayı senin servis yaptırmıştır bundan adım kadar eminim çünkü bu işlerin içindeyim artı artık o kadar iyi boya yapılıyorki otomobiller orjinal parçaları değişmesin diye boyanıyor ve boya kalınlığı ölçülmeden anlaşılmıyor..

benimde tek demek istedigim bu:cat:

Aklın yolu bir Muharrem gezmeye ne hacet :)

bende bayadır ugrasıorum sigorta exper fln cidden servislerin anlattıgı gibi diil butun gorusmeleri ben yaptım experle cbk hallolsun die adamlar 10 dakkanın hesabını yapıolar hiç ole servisten parca alıp boyatıcak gibi bi halleri yok:wiinkk:

boya işini servisle çözebilirsin... çizik için değişim hiç bi zaman olmaz.. aracı 4 4lük alana kadar yapmak zorundalar bu hasarla ilgili servis ödemeyi kimden alacak? senden mi yoksa sigortanın anlaşmalı yeri mi?

boya işini servisle çözebilirsin... çizik için değişim hiç bi zaman olmaz.. aracı 4 4lük alana kadar yapmak zorundalar bu hasarla ilgili servis ödemeyi kimden alacak? senden mi yoksa sigortanın anlaşmalı yeri mi?

trafik sigortalarında anlaşmalı servis diye bi durum yok sadece kaskoda artık o..

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
Çok bariz bir renk değişimi olup olmadığına kim karar veriyor?

Sonuçta sokaktan herhangi birini çağırıp şu iki yer birbirinden farklı renkte mi diye sorsan herkes evet biri açık bişi koyu der.

Veya bu motorun boyasıyla ilgili bi gariplik var mı diye sorarsan yine biraz dikkatli olan biri görür.

Servis biz boya yapmıyoruz motorda boya olmaz değişim şart diince eksper almış dışarıda bi yerde kendi boyatmış ve alakasız olmuş. Motoru boyayan servis değil.

çok bariz renk değişimini seninde dediğin gibi sokaktan bu işlerle alakasız birini tutup gösterdiğinde boya farkını anlıyosa o boya kusurludur. ama unutmamalısınki sonuçta o motorda artık boya var ve ne kadar kusursuz olmasını istesende bu mümkün değil. ben bir yetikili serviste çalışıyorum ve hergün kazalı araçlarla, experlerle içli dışlıyım. bugüne kadar hiçbir experin eline parça alıp götürüp işlem yaptırdığını görmedim. hangi servise gittiğini bilmiyorum ama motosiklette boya olmaz demek bana mantıksız geliyor. büyük ihtimalle servisin bu boya işini hallettirdi ve iş olmayıncada suçu expere atıp kendini sıyırmaya bakıyo. experle yüzleşmeye bakın ve işin aslını tam olarak öğrenin. eğer olaki işi gerçektende exper kendisi hallettirdiyse bu boyanın kabul edilemeyeceğini, düzeltilmesini talep edin. cevap olumsuzsa işler can sıkıcı hale gelebilir. adli yollardan hakkınızı arayabilirsiniz.

Bi kere senin üslubun yanlış,bilmeden kulaktan dolma bilgiyle burda insanlara karşına alıyosun. O boyayı senin servis yaptırmıştır bundan adım kadar eminim çünkü bu işlerin içindeyim artı artık o kadar iyi boya yapılıyorki otomobiller orjinal parçaları değişmesin diye boyanıyor ve boya kalınlığı ölçülmeden anlaşılmıyor..

Bu konuda haklı olabilirsin fakat senin de uslubun ortada...

Sen istiyosun ki çiziğinide bilmiyorum ne kadar ama ohh grenaj değişsin sıfırları gelsin 3000ytl önemi yok nede olsa para vermicez. Adamın trafik sigortası olmasaydı vadesi dolmuş unutmuş olsaydı yenilemesini, ne yapıcaktın yok bunlar çizildi değiştiricez mi diyecektin üstadım yazıktır günahtır hepimizin başına gelir.

Evet, üzerinde 3 kat boya olan grenajla dolaşamam. Ben zaten servis bana boyanacak dediğinde karşı çıkmadım, boyanın rezilliğini görünce ve 2 kere boyandı, bundan iyisi olmaz dendiğinde rengi tutsun ve prüzsüz olsun da ister değiştirin isterseniz naparsanız yapın fakat ben bu motoru böyle kabul etmem dedim. Direk değişmesini istemedim. Eğer aynı durum kendi hatamdan başıma gelse ve çare olmasa 3000 liralık parça için 30.000 liralık motoru 3 kuruşluk çinlilerden beter kalitede kullanmazdım.

Sen servisine bak adamım içindeki sigorta kasko kinini daha öncelerden gördük..

İçimde hiçbir zaman kin falan yok söylediklerim gayet mantıklıydı. Seviyeli olalım.

Benden alacak.

çok bariz renk değişimini seninde dediğin gibi sokaktan bu işlerle alakasız birini tutup gösterdiğinde boya farkını anlıyosa o boya kusurludur. ama unutmamalısınki sonuçta o motorda artık boya var ve ne kadar kusursuz olmasını istesende bu mümkün değil. ben bir yetikili serviste çalışıyorum ve hergün kazalı araçlarla, experlerle içli dışlıyım. bugüne kadar hiçbir experin eline parça alıp götürüp işlem yaptırdığını görmedim. hangi servise gittiğini bilmiyorum ama motosiklette boya olmaz demek bana mantıksız geliyor. büyük ihtimalle servisin bu boya işini hallettirdi ve iş olmayıncada suçu expere atıp kendini sıyırmaya bakıyo. experle yüzleşmeye bakın ve işin aslını tam olarak öğrenin. eğer olaki işi gerçektende exper kendisi hallettirdiyse bu boyanın kabul edilemeyeceğini, düzeltilmesini talep edin. cevap olumsuzsa işler can sıkıcı hale gelebilir. adli yollardan hakkınızı arayabilirsiniz.

Teşekkür ederim :wiinkk:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar