Eksper gelmeden motosikleti kullanabilir miyim?

Yakın bir arkadaşım kaza geçirdi şükür çocukta bir şey yok motosikletin minimum 20-25bin TL hasarı var. %100 Karşı taraf suçlu girilmez levhalı yere girip onune kırıyorlar. Arkadaşta çalıştığı için sigortanın eksperi gelmeden motosikletin parçalarını söküp kullanabilir miyim? diye sormamı istedi durumla alakalı bilgisi olan arkadaşlar vardır illa ki

Motosikleti
CB650R
Öncelikle geçmiş olsun, hangi sebep ile motosikletin parçalarını söküp kullanacaksınız? Cümle aşırı devrik, motosikletimi kullanacaksınız yoksa zarar görmemiş parçaları söküp onları mı?

Öncelikle geçmiş olsun, hangi sebep ile motosikletin parçalarını söküp kullanacaksınız? Cümle aşırı devrik, motosikletimi kullanacaksınız yoksa zarar görmemiş parçaları söküp onları mı?
Parçaları değil , parçaları söküp motosikleti grenajsız bir şekilde kullanıcak. Teşekkürler geçmiş olsun dilekleriniz için

Son düzenleme:
Motosikleti
CB650R
Sökmeden kullanırsanız problem olmaz ama söküp kullanmanız soru işareti, dosyayı açtığınız servise sorarsanız daha sağlıklı cevap verebilir

Sökmeden kullanırsanız problem olmaz ama söküp kullanmanız soru işareti, dosyayı açtığınız servise sorarsanız daha sağlıklı cevap verebilir
Teşekkürler bilgi için yakın zamanda eksper ve sigorta firmasıyla konuşucak arkadaş .

Motosikleti
D400
Mantıken kullanılmaması gerekir.

Karşı taraf bunu kullanıp yırtmaya calısabilir.

Dün motosikleti sigorta işlemi yapan bir özel servise bıraktık , ancak arkadaş önceden böyle bir süreç yaşadığından 2 ay boyunca motosiklet sanayide durup 2 ayın sonunda anca sigorta almıştı. O 2 ay içerisinde kullansam parçalar sökük bir şekilde sıkıntı olur mu diye soruyor

Motosikleti
Hero Dash 125
Merhaba, geçtiğimiz yaz ben de bir kaza geçirdim. Kusurlu karşı taraftı. Motosikletin dosyasını tamircide açtırdım ve motosikleti kullanmaya devam ettim. Eksper geldiğinde tamirci aradı ve dükkana çağırdı. Eksper motosikleti inceledi. Hasarlı yerleri fotoğrafladı. Kilometre bilgisini aldı ve gittiler.

Tamirciye motosikleti bırakayım mı kullanmaya devam mı edeyim diye sordum. Motosikletin perte çıkma ihtimali kuvvetli olduğu için kilometreyi fazla yükseltmeden kullan dedi. Perte çıkma durumu olmasa kilometre artması pek sorun olmazdı. Motosikletin kilometre telini sökerek kullanmaya devam ettim.

Sovtaj firması iletişime geçerek araç için vekalet istediğinde tamirciye motosikleti teslim ettim. Çünkü sovtaj firmasına aracın plakasını da gönderiyoruz. Plakasız motosiklet kullanmak istemedim.

Sonuç olarak taksiler 7/24 trafikte ve yüzlerce kazaya karışıyor. Ne yani çamurluk çizildi, bagaj içeri göçtü diye işe çıkmayan taksici mi var?

Tamircide dosyayı açtırdıktan sonra kullanmaya devam edebilirsiniz. Tamirciler de zaten motosikleti dükkanda bırakarak yer kaplamasını pek istemiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar