Eksoz görün,sesi dinleyin

boy

Videodaki motorda egsozu söktükleri için öyle bir ses çıkması çok normal. Bu da benim egsozun rölantideki sesi. 12000 devirdeki sesi siz tahmin edin. Artık bu motorla uzun yol hikaye oldu :mrgreen:

2006 1000RR Akrapovic Egsoz

hepsi birbirinden sesli... bu makinaları kullananların kulak fonksiyonları hala çalışıo mu acaba merak ettim???

vvvvvvvvvvvvvvvııııııııııııııııııııııııııııııııııı ııııııınnnn

abi bu sese can kurban.ya bu ses benı oldurecek yada bu ses benı oldurecek :queen: :queen: :queen:

ses degilde adam sanki hizi depolayip bi anda serbest birakiyo cok hos olmus falla

Şimdi,şu son sesi duyup bacaklarının arasın da hissetmek istemeyen varmı.:wiinkk:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
bayağı güzelmiş kardeşim ya senin eksoz yoksa akrep eksoz mu?:)paylaşım için saol..

benim 1000 rr da arrow eksoz var ve bunlara fark atacağına eminim yinede güzel olmuş ama...öyle güzel çıkıyo ki herkez hasta.videoyu çekip atacağım...

Videodaki motorda egsozu söktükleri için öyle bir ses çıkması çok normal. Bu da benim egsozun rölantideki sesi. 12000 devirdeki sesi siz tahmin edin. Artık bu motorla uzun yol hikaye oldu :mrgreen:

2006 1000RR Akrapovic Egsoz

hocam bari red line yakıt kesme verseydin de tam olarak anlasaydık...ama eksozun sesi gayet tok ve güzel geliyo!

Son düzenleme:
O Motorun Susturucu Yok Sadece Manifold Oda Tek Boru Yapmak Içindir Ses Daha Düzenli çiksin Diye Dört çikişta Bir Boruda Toplanmiş Heralde öle Olacak Bilen Varsa Daha Düzgün Aydinlatsin Bence Böle Gibi..........

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hhhhhhööööööööööööööffffffffff yidiniz bitirdiniz beni yaw
ulen eskere bı gıdıp geleyımde motorunda ekzozunda kralını almazsam.....
motor görunmeden bahadınli gelıo dıyecekler
:p

gerçekten güzel sesler ama akreplerin sesi daha tok ben bayılıyorum şahsen herkesin dediği gibi yapılan iş susturucuyu sökmek.bu arada cbr 1000rr videosunu daha önceden izlemiştim boy demek senin motorunda ha.güzelmiş gerçekten.:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar