Kesinlikle haklı oldukları yer vardır, 1 hafta bodrumda kaldım tam bir motosikletli terörü var.
ekşi, eskiden, kaliteli yazarların yazdığı; ufuk açan, gayet bilgi dolu entrylerin girildiği, seviyeli tartışmaların yaşandığı nezih bir platform idi.
şu anda sırf geyik amaçlı entryler girilen, aradan bir sosyal linç olaylarının döndüğü saçma sapan bir mecra haline geldi.
Adamlar haklı kimse kusura bakmasın. En azından ben sakin sürüş yapan birisi olarak arabalardan değil diğer motosikletlerden çok çekiyorum. Daha bugün şu meşhur kendini rossi - marquez karışımı zanneden xmax sürücülerinden birileriyle tartıştım. Onun yüzünden ikimizde düşüyorduk bi de pişkinlik yapıyor.
Xmax sürücüsünün kafasi insan kafasi miydi, yoksa at mi? :queen:
Motorcunun yaşadığının aynısı başıma geldi. Arkadan çarptı plakayı yamulttu indi arabadan tutanak tutalım ben para vermem dedi. Sigorta plakayı karşılamıyor diyorum. Asla para vermem napcan dövcenmi diyo. Taksicilerinin çoğunu allah bildiği gibi yapsın..
Hem o mal sitede hemde burada yorumları okudum harbi mal dolu ortalık. Ya kardeşim, araba sürücüleri takmıyor motosikleti bu kesin nokta. Yaşım 30 , 18 inde ehliyet aldım hem araba hem motosiklet ikisinide kullanırım diye ama 20 motor sahibi oldum ama 1 tane araba almadım 12 senede. Bunalıyorum içinde sanki kafesteyim. Benim seçimim motor kardeşim. Bunları niye söyledim yaşadığım durumu özetliyorum. Üç motorum var 636, fazer 8, xtreme max 200. Bazen xtreme ile kurallara uyarak gideyim diyorum herşeye uyuyorum hız sınırı,şerit,sinyal,takip mesafesi vs herşey var. Adam gelip dibinden sıfır geçiyor benim şeridim de, 3 şeritli yolda en sağdan 70 ile giderken 1 metreyle dibime giriyor, takip mesafesiyle giderken önüne atlıyorlar. Yanından 200 üstünde giden oluyor bunları yapanlar arabalar yalnız![]()
636 ile gidiyorum sol seride geçiyorum 150 ile gidiyorum adam önünde selektör yap çıkmıyor. Arabalar senle yarışmaya çalışıyor. Daha bir sürü şey, ben şunu bilirim ben kaza yaşamadan bu şeyi tecrübelerim ve eğitimim ile sürerim. Egzozumu takar en iyi lastikleri kullanırım, kendimi sağlama alarak giderim. Yeri gelir kurallara uyarım ama kimse trafikte sallamazsa bende onların kurallarına bağlı kalmam. Egzoz her zmn da hayat kurtarır bilginiz olsun. Apacilik deniliyor ya gülüyorum sadece![]()
Evet egzoz apaçililktir![]()
Evet egzoz apaçililktir![]()
Neden motosiklet ve araba olarak bakılıyor olaya. Motosikletinde iyi, kötü kullanıcısı var arabanında. Çok saçma ve gereksiz tartışmalar.
Bu arada çok duyarsız motosiklet sürücüleri de var. Genelde motosikleti zevki için süren insanlar dışında oluyor bu kişiler.