Baksana o başlıklar için kolunu kesen bile alıyor.
internette açılan başlıkları ciddiye alan oluyor mu?
Konu motosiklet, motosiklet oldugu için MOTOSİKLETİ değerlendirdim, en son da zaten arac söförlerinin de öküz olduğunu belirttim.
İstatistik diye birşey var, saydıgınız şeyler % kaç oranında?
veriler tüik'ten alinmistir, 2017 yili trafik kazasi istatistikleri;
ölümlü-yaralanmalı trafik kazasına karışan toplam 300 bin 704 taşıtın yüzde 53,2'si otomobil, yüzde 15,5'i motosiklet, yüzde 15,3'ü kamyonet, yüzde 3'ü minibüs, yüzde 2,5'i kamyon, yüzde 2,3'ü çekici, yüzde 2,2'si otobüs, yüzde 1,1'i traktör ve yüzde 4,9'u diğer taşıtlardan oluştu.
diye yazmışlar sözlükte.
motosiklet süren efendi insanlarda bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum.
Ancak apaçilerin çoğunlukta olduğunu düşünüyorum.
Paket servis yapanların büyük çoğunluğu bu şekilde.
mecidiyeköydeki bakkal market paketçilerinin sesleri yüzünden oğlumun kaç kere uyandığını da ben biliyorum.
çözüm eğitim arkadaşlar oda bu ülke için çok ütopik kalıyor
Toplam Arac Sayısını Kaza Sayısına Oranlar İsek
Piyasadaki toplam otomobil sayısının kazaya karışma oranı 1,371%
Piyasadaki toplam motosiklet sayısının kazaya karışma oranı 1,527%
[/B]
Tabi tecrübe ile sabittir, her şehrin yapısı farklı. Ben İzmir'de yaşıyorum, aynadan motor gördüğüm anda kasılıyorum.
İstanbul o konuda çok hızlı.
Bir motorcu olarak adamlara hak veriyorum, her ekşi de konu acıldıgında burada gözyaşı dökülüyor.
Polislerin görmezden geldiği ancak yasak olan şeyleri yapıyor muyuz? Evet yapıyoruz.
Kaldırım, emniyet şeriti, aralardan geçme vs. yapıyor muyuz? Evet yapıyoruz.
Yaya şeritinde bir arac yayaya yol verdiğinde aradan gecip yayaları tehlike atıyor muyuz? Evet atıyoruz.
Kaldırımlarda, engelli yollarında, ARAÇ GİREMEZ yazanlar yerlerde motor kullanıyor muyuz? Evet kullanıyoruz.
Ulan ne b.kuna o zaman haklı buluyoruz kendimizi?
Can güvenliğimiz azmış, kaporta bedenimizmişmiş.
Binmeyelim o zaman arkadaş. Zorla mı bindiriyorlar.
Bir kazada motorcu suclu olsa bile ölüm riski daha fazla oldugu için motorcuları savunan bir güruh var, ayrı sacmalık ve cehalet.
Konuyu acan arkadaşın abarttıgı derece katılmasam bile kimse kusura bakmasın bu ülkede motorcuların büyük cogunlugu apaçi, araba kullananların büyük cogunlugu da öküzdür.
Söz meclisten dışarı.
Eminim bütün forum dikkatli ve efendi kullanıyordur (!)
benzer şeyleri arabalar da yapıyor, arabalar da kaldırılsın o zaman bu nası mantıktır
Doğal seleksiyon diyeceksin Ufoz abim. Ben artık karışmıyorum onlara. Demin Büyükçekmece’de Işık’larda ben 3dk boyunca beklerken gencolar kaldırımdan geçip bana gülüyorlardı. Bir gerizekalı düşüyordu kaldırımdan :thumleft:
Tabiki kutsal mekanıma geldim. Buraya gelmeyi seviyorum da dönerken yol çok sıkıcı oluyor...
Haftaya şu deri montlara bakacağım artıkın...
Bak sen.. Gözümden kaçmış.
Açılın ben ekşiciyim ve gereğini yapacağım![]()