bende de 2011 cbf var.Günde yaklaşık 35 km kullanıyorum tamamı şehir içi.405-410 kmde yedeğe geçiyorum.Ortalama hız 60-70.Bundan daha fazla tasarruf edilemez sanırım.
Herkese selamın aleyküm Allah hiçbirinize kaza bela göstermesin inşallah dostlar.
Arkadaşlar malum kardeşinizin veya abinizin olan ben, şuanda 7.000 küsür kilometre motosiklet tecrübesi edindim. Honda cbf 150 kullanıcısıyım geçen gün ortalama bir hesap yaptım ve 20 TL ile tahmini 124 KM kadar max. yol yaptığımı gördüm. Arabaya oranla bu fiyat muazzam fakat birkaç modeldaş ile yolda ufak muhabbette onunkisinin çok daha az yaktığını gördüm. Aslında bu rakam gayet uygun fakat benim okulum evime 31 KM yani 20 TL ile 2 gün gidip geliyorum. Geçen sanırım biraz hızlı gitmiş olacağım ki ortalama 100 KM kadar yol yaptım. Bu durum tabii beni düşünmeye sevk etti trafiğe kapalı bir alanda kendimi denedim ve kalkışlarda gereksiz yere fazla gaz verdiğimi gördüm. Bunun yanı sıra artık sabit 80 ile gideceğim. Başka acaba nelere dikkat etmem gerekir önerilerinizi duymak isterim. Şimdiden çok teşekkürler.