Ekipman Beden Uyumu Tavsiyesi & Önerisi : Pantolon

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Üstat internetten alma dedin ama biraz önce almış bulundum. artık beğenmez isek geri göndeririz.
Aldığım model budur.

Tech90 Vecton Ad Pro Blue Kevlar Cordura Motosiklet Pantolonu​

Hayırlısı bakalım.
Ben giyilebilen herhangi bir şeyi denemeden internetten almaya karşıyım.
Haa, şu olabilir, mağazada denemiş giymişsindir, aynısından bir tane dah alırsın bedeni falan biliyorsundur ama onda bile ya sonraki üretimde tam aynı kalıp üretmedilerse acaba uyacak mı diye stres olurum. :)

2-3 ay önce hasanpaşada mağazada eldiven alayım dedim, 10 taneden fazla eldiven denedim, anca bir tanesi hah elima tam uydu deyip içime sindi de aldım, internetten kesinlikle alamazdım.

Motosikleti
D400
yaptıgım çok yanlış oldugunu bilsem de ücretsiz iade hakkım olan sitelerden (n11 trendyol gibi) alıp olmaz ise iade yapıyorum.

Almadan önce firma ile iletişime geçip boyutlarını soruyorum, mesela 180 boy 100 kiloyum, ancak kimisi gövdeden kilolu oluyor kimisi genel yayılmış oluyor. yani yorumlarda aynı boy kilo olan adamların yorumlarını ciddiye almıyorum.

Firmaya soruyorum; sattıgınız malın X Y Z ölcüleri nedir diye; firma sacma bir cevap verirse ya da tabloya bakın falan derse alıyorum olmazsa iade ediyorum umrumda olmuyor. Sattıgın malı bileceksin arkadaş.

Düzgün bir firmadır; mantıklı bir dönüş yapar o zaman ona göre davranıyorum bende.

Konumuza gelecek olursak ; 1 yazlık 1 kışlık montumu ilk denememde bedenime göre aldım. 2. montum için 3 kere sipariş / iade yaptım.

Ayakkabımı ilk denemede tutturdum; eldivenleri de aynı şekilde.

Pantolon 2 kere sipariş verdim 2sinde de alakasız biçimde olmadı pes ettim, sonra zaten kilo aldım iyice saldım.

Yamaha Erkek Için Kot Sürüş Pantolonu

Yazlık pantolonum bu. Yamahanın pantolonlarını spidi üretiyomuş onu da alırken öğrendim. 1.80 boy 75 kilo ile 33 bedeni belime tam oluyor, bacaklar ve paçalar denerken geniş gelmişti ama motor kullanırken gerçekten de geniş olması gerektiğini anladım. Bu fiyata çok güzel pantolondur alabilirsiniz.

Kışlık olarak 2 adet su geçirmez avcı pantolonu kullanıyorum, korumaları motor için uygun değil ama soğuktan harika koruyor. Yine de hocanın dediğini yapın yaptığını yapmayın deyişinden ötürü link atmıyorum :)

Motosikleti
Forza 250
Bende Tech90dan Siyah Kevlar almıştım,kalıp falan okey soğuğa karşıda idare eder de.Bu modellerin az bol olanı yok mu?Günlük hayatta da biraz bol giyiyorum böyle tayt gibi yapışanları giyince motorda bi değişik hissettiriyor :) Tabi çok bol olursa da korumaları kayar doğrudur da ne bileyim

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Bende Tech90dan Siyah Kevlar almıştım,kalıp falan okey soğuğa karşıda idare eder de.Bu modellerin az bol olanı yok mu?Günlük hayatta da biraz bol giyiyorum böyle tayt gibi yapışanları giyince motorda bi değişik hissettiriyor :) Tabi çok bol olursa da korumaları kayar doğrudur da ne bileyim
Yılbaşı öncesi Vecton mağazasından Tech90 kot alırken pantolonu giydikten sonra sandalyede ters oturdum. Motosiklete binmeyi simüle edip korumalar dizin uygun yerinde mi diye baktık.

Arkadaslar ben pantolon ustune giyilen lbc yandan fermuarli pantolon aldim.

Daha konforlsu olan daha pahali bir marka daha var tabi.

Ben pbc tercih ettim
Yazlik ve kislik olarak degisiyor.
Lbc mont gibi kolay giyilip soyuluyr onerrim.

Yılbaşı öncesi Vecton mağazasından Tech90 kot alırken pantolonu giydikten sonra sandalyede ters oturdum. Motosiklete binmeyi simüle edip korumalar dizin uygun yerinde mi diye baktık.
Onu Dainese'te de yapıyorlar :D Racing kullanıyorum diyince adam aşşağı doğru aldı sandalyeyi . Tüm marka ve modellerde kalıplar farklı oluyor denemeden alınmasına bende karşıyım 2 kere hiç denemeden bilmediğim ekipmanlar aldım. 1.si Alpinestars Mont 2.si Dainese yazlık korumalı ayakkabı, Alpinestars biraz küçük gelse de tam oturdu diyebiliriz korumalar ne oynuyor ne beni çok sıkıyor sadece derinin verdiği o sertlik ve sırt korumasıyla vs. gelen ağırlık çok etkiliyor dar olunca. Ayakkabıda da satıcıya sorduğumda bot giyiyorsanız onla aynı numara söylerseniz tam olur dedi . Çoğu kişi böyle geri dönüş yaptığı için satıcı kolay bir yöntemle bana yardımcı oldu .

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Son dönemde nasıl bilmiyorum ama ilk aldığım riderdenim pantolonu 15 yıldır kullanıyorum.
işte benim de 2017'de aldığım riderdenim pantalonu hala kullanıyorum. 8 yıl olmuş hala sapasağlam. Ama yeni modelleri kumaş kalitesi düşmüş diyorlar. Bendeki kot gibi kot kumaşıydı kalın sağlam, şimdiki kotlar gibi yumuşak, esnek değil. Yaz/kış çok rahat giyiyorum ama kışın son 3 aydır motora binmedim, yine fena kilo aldım, bahara kadar kilo verip o pantalona sığabilmem lazım, yeni pantalon pahalı, kilo vermek için güzel motivasyon oluyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar