Ehliyetsiz ve kasksız arkadaşlar Dikkat!!!

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Ehliyetsiz ve kasksız arkadaşlar Dikkat!!!

Hayatınızla kumar oynuyosunuz .. lütfen önce ehliyetinizi alınız .. ve tüm koruma ekipmanlarınızı tamamlayınız ..

mahiyetinde bi başlık zannettim ama değilmiş ..

boşver ya barış onların kafası kasktan saglam düşünce birşey olmuyor asvalt kırılıyor onların kafaya birşey olmuyor nato kafa nato mermer acımıyorum artık gördümü aaa bak buda mermer kafa diyorum :queen::queen::queen::queen:birde onlar jöle sürüyorlar ya saçlara dimdik oluyor o koruyor onları :queen::queen:

eyvallah, iyi hoşta kask takmayan adamın motorunu hangi zihniyet ne amaçla bağlıyor..? Ehliyeti yoktur bağlarsın eyvallah.. Ama kaskla ne alakası var..?

Bakkala bile kask takıp giden biri olarak yinede yadırgadım bu durumu..? Devlet vatandaşını soymak için elinden geleni yapıyor..!!

Yıllarca kısa mesafe yoğun trafiği olmayan küçük anadolu ilçelerinde motor kullandıktan sonra 2005 yazında Denzili-İstanbul seyahatine soyundum.Motoru almaya giderken kaskımıda hazır etmiştim.Sabah 6 gibi kaskımı takıp yola koyuldum.Çıkarkenki düşüncem çok sıkılırsam sıcak basarsa kaskı çıakrtırımdı.İlk dersimi daha yarım saat yol almamışken boş ve mıcırlı bir yolda karşıdan 120-130 la gelen kamyondan seken mıcırlardan birinin kaskıma çarpması ile aldım.
O vurduğu andaki çatırtı şoku ile durup kaskımı çıakrtıp baktım kaskın sert dış yüzeyini 1-2 milim oymuştu :( Ve o günden sonra kaskımı hiç çıkartmadım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar