- Konu Yazar
Arkadaşlar merhaba. Pazar günü Balıkesir de ehliyet sınavım var. İstanbul'da yaşıyorum. Sizce 450 km. çevirme falan tehlike olur mu? Bu riski almalı mıyım? B ehliyetim var. Ekipmanım var.
Sanane kardeşim? Moderatörsen kilitle. Değilsen ya yorumunu yap ya da bak çorbana.Konu açmak için konu açmayın beyler.
Ehliyetsiz motor kullanayım mı sorusuna akıl sağlığı yerinde kimse kullan bir sey olmaz demez. Herkes sanki kurallara çok mu uyuyor muhabbetine girecek arkadaşlara peşinen söyliyim, aferin devam !
Hocam yapma gözünü seviyim. Bu kadar büyük bi olay değil bu. Aklımın bi köşesindeydi danıştım. Klişe olacak ama motoru ehliyet mi sürüyor?Ben inanamıyorum. Motor kullanicilari olarak trafigi sürekli eleştiriyoruz. Ehliyetsiz sinavaa gitmek veya trafige çıkmak ne demek. Diyelim ki hic polis çevirmesi olmadı vs. Yinede sizin böyle birşeyi dusunmemeniz gerek. Şu forumda defalarca sigortasız ehliyetsiz kaza geciren ve devamında büyük sıkıntılara düşen, pişmanlıklarla dolu arkadaşlarin açtığı konularla dolu. Ders alin lütfen
Yanlış düşünüyosun hocam. Otobüs biletimi aldım çoktan. Uzuna çıkmayı çok istiyordum zaten. Aklımdaydı, danışayım dedim bi. Az daha samimiyet lütfen.Siz dinlemeyin karşı çıkanları. Zaten anladığım kadarıyla niyetiniz gitmek. Atlayın motorunuza, paşa paşa gidin 450km. Bir musibet bin nasihatten iyidir sonuçta.
Yanlış düşünüyosun hocam. Otobüs biletimi aldım çoktan. Uzuna çıkmayı çok istiyordum zaten. Aklımdaydı, danışayım dedim bi. Az daha samimiyet lütfen.
Teşekkür ederim hocam sen bakma ona. Danışmayı veya tavsiye vermeyi bilmeyen bir insan belli ki. Konuşur.Belki etkilenecek belki 3-5 kişi evet çık yola bende öyle yaptım bisi olmadı yazsa arada olan biri tamam dicek iyice cesaret bulup o şekilde trafige çıkıcak. Uyarmak tekrar yazmaktan kaybım olmaz.
Hayır değiştirdi çok şeyi. Zaten otobüs biletimi almıştım ama kafamı kurcalıyordy acaba motorlamı gitsem diye. Şimdi rahat rahat otobüsle gidebilirim. Ama saklayamam. Sen gir bişey olmaz deyince bi an etkili olmadın değil. Burası forum. Tavsiye isteyene tavsiye.Samimiyim zaten. Ama siz kanunlara ve mantığa göre yanlış bir şeye göz göre göre insanların onay vermesini bekliyorsunuz. Gerçekten insanların gidin bir şey olmaz diyeceğini mi sanıyorsunuz. Hadi diyelim, biri dedi bir şey olmaz diye, çevirme olmayacağının garantisi mi var. Çevirme olsa ceza yeseniz o git diyen arkadaştan mı tahsil edeceksiniz cezayı? Demek istediğim, soru sormuşsunuz ama alacağınız cevap hiçbir şeyi değiştirmeyecek.
|
||||||||||