Ehliyetsiz Motosiklet Sürücüsünü Ağır Darp Eden Trafik Polisleri..

hazır uzaklaştırılmışken, orda yaşayanlar bir araya gelip temiz bi dövmeli bunları.

Motosikleti
Suzuki Burgman 650
Ehliyetsiz diye böyle dövmezler başka bir iş var kesin. Dayak yiyen özür diliyorsa kesin bir halt yemiş belli. Tabi polis'in attığı dayağı savunmuyorum yanlış anlaşılmasın.

Motosikleti
Yamaha Xmax 250 2025
Her ne yaptıysa kesinlikle böyle davranamazlar. Polisin adına leke sürüyor böyle tipler.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Bugün haber gördüm, bu polisleri görevden uzaklaştırmışlar.
Hapise de atmaları lazımdı. Yaptıkları kesin suç. Kaçan ne yapmış olursa olsun, neler demiş olursa olsun polisin görevi yakalamak sadece. Burada yakalaktan fazlası var, zaten yakalanmış adamı ne diye dövüyorsun, suç olan kısmı bu işte.

Osmanlı devletinde kolluk kuvvetlerinin felsefesi biz devlet içiniz şeklindeymiş ne zaman ki devlet bizim için var demişler o zaman ne kendileri nede devlet kalmış. Şuan dönen sistemi ben ciddi manada anlamıyorum, devlet memurları önceden işlerini bu kadar egoist yapmazdı ancak şuan çoğu sanki babasının hayrına iş yapmış gibi triplere giriyor. Anlamadığım konu bu zihniyet nasıl belli yerlere girip iş yapıyor, nasıl yükseliyor, ne zihniyetle çalışıyor?
Ulus devlette yer alan mileti için kıymetlidir, kral için çalışanın bir değeri yoktur. demiş bir fransız düşünür.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Gücü yeten yetene,

Republic Of Banana diye bir roman okumuştum aklıma o geldi hocam.

Son düzenleme:
Uzaklaştırılma yetmez. Bu Zihniyetteki İnsanların Polislik mesleğinden atılması gerekiyor. Adam Öldürmüş birine bile bunu yapamazsın. Senin görevin zanlıyı yakalamak. Kaba güç gerekirse kullanılır , ama etkisiz hale geldikten sonra yapılan suçtur.

Motosikleti
Tracer 7
Bu kadar uzun mesai saatleri bulunan, sürekli strese, krize maruz kalınan bir meslek grubu için neden zorunlu psikolojik değerlendirme sistemi getirilmez anlamıyorum. En az 6 ayda bir her polis vb. kolluk kuvvetlerinin psikiyatri muayenesine gitmesi, gerekli görülürse psikoterapi + ilaç tedavisiyle desteklenmesi taraftarıyım. Hem kendi ruh sağlıkları, iyi oluş halleri için hem de kriz yönetimlerine katkı sağlamaları ve medyaya yansıyan bu tatsız olayların azalması için bunun şart olduğunu düşünüyorum.

Bu kadar uzun mesai saatleri bulunan, sürekli strese, krize maruz kalınan bir meslek grubu için neden zorunlu psikolojik değerlendirme sistemi getirilmez anlamıyorum. En az 6 ayda bir her polis vb. kolluk kuvvetlerinin psikiyatri muayenesine gitmesi, gerekli görülürse psikoterapi + ilaç tedavisiyle desteklenmesi taraftarıyım. Hem kendi ruh sağlıkları, iyi oluş halleri için hem de kriz yönetimlerine katkı sağlamaları ve medyaya yansıyan bu tatsız olayların azalması için bunun şart olduğunu düşünüyorum.
öyle yaparsalar memlekette polis yapacak insan bulamazlar. hadi buldular diyelim, 12-13 kişiden fazla olmaz.

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
olayın yanlışlığı su götürmez konu.
ancak kişisel husumet yoksa aralarında, bir memurun bu raddeye gelmesi kolay değil, arkaplanı var bu işin

ancak kişisel husumet yoksa aralarında, bir memurun bu raddeye gelmesi kolay değil, arkaplanı var bu işin
niye mümkün olmasın ağabey, herif trafikte yol vermeyen adamı inip vurup öld*rebiliyor, bu polis de sırf çocuk durmadı diye onu kovalayıp düşürdükten sonra dövüyor olabilir. daha 2 hafta önce sırtında Türk bayrağı taşıyanlara tekme tokat girişmedi mi bu polisler? yardım isteyenlerin suratına biber gazı sıkmadı mı?

olayın aslını astarını bilmiyorum belki de arkaplanı var AMA demek istediğim, bu ülkedeki insanların ruh-sinir hastası, psikopat, şiddete meyilli, tahammülsüz, saygısız ve mutsuz insanlar olduğu. böyle bir toplumdan her şey beklenir.

Arka planı olması bu yapılanı haklı göstermez. Zanlı Hap almış olabilir , akli melakesi yerinde olmayabilir. Misal eski mahallemde aklı yerinde olmayan saf biri uzaktan Küfür ederdi. Bu Polislerin acil olarak görevden alınıp meslekten atılması gerekiyor. Sebep ne olursa olsun bunu ya-pa-maz-lar
Yarın bir gün aynısı başına gelse , iki Polis seni altlarına alırlar ezerler o zamanda biri çıkar derse '' Ya Polisler böyle dövdüğüne göre muhakkak bir şey yapmıştır '' zoruna gider sanırım. Bekçi kimlik kontrolü için durdurur tipini beğenmez sende altta kalmaz iki laf edersin olay şahsiye girer sana dalarlar.. sonrada izleyenler '' vardır Bekçilerin bir bildiği Dayak atıyorlar '' der.
Yani , kimsenin bildiği bir şey olamaz , Kanunlar ile yönetiliyorsak her suçun bir karşılığı var. Olaya '' vardır bir bildikleri '' şeklinde bakarsak yarın Hindistan gibi oluruz , ellerinde sopa ile gezerler :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar