- Konu Yazar
Sanırım polisler uzaklaştırılmış..
kutsal diyenler ampüldür aksini iddia edende ampüldür.Kutsal mutsal diye şişirince arkadaşları işte böyle oluyor
Republic Of Banana diye bir roman okumuştum aklıma o geldi hocam.Gücü yeten yetene,
Bu kadar uzun mesai saatleri bulunan, sürekli strese, krize maruz kalınan bir meslek grubu için neden zorunlu psikolojik değerlendirme sistemi getirilmez anlamıyorum.
öyle yaparsalar memlekette polis yapacak insan bulamazlar. hadi buldular diyelim, 12-13 kişiden fazla olmaz.Bu kadar uzun mesai saatleri bulunan, sürekli strese, krize maruz kalınan bir meslek grubu için neden zorunlu psikolojik değerlendirme sistemi getirilmez anlamıyorum. En az 6 ayda bir her polis vb. kolluk kuvvetlerinin psikiyatri muayenesine gitmesi, gerekli görülürse psikoterapi + ilaç tedavisiyle desteklenmesi taraftarıyım. Hem kendi ruh sağlıkları, iyi oluş halleri için hem de kriz yönetimlerine katkı sağlamaları ve medyaya yansıyan bu tatsız olayların azalması için bunun şart olduğunu düşünüyorum.
niye mümkün olmasın ağabey, herif trafikte yol vermeyen adamı inip vurup öld*rebiliyor, bu polis de sırf çocuk durmadı diye onu kovalayıp düşürdükten sonra dövüyor olabilir. daha 2 hafta önce sırtında Türk bayrağı taşıyanlara tekme tokat girişmedi mi bu polisler? yardım isteyenlerin suratına biber gazı sıkmadı mı?olayın yanlışlığı su götürmez konu.
ancak kişisel husumet yoksa aralarında, bir memurun bu raddeye gelmesi kolay değil, arkaplanı var bu işin
Arka planı olması bu yapılanı haklı göstermez. Zanlı Hap almış olabilir , akli melakesi yerinde olmayabilir. Misal eski mahallemde aklı yerinde olmayan saf biri uzaktan Küfür ederdi. Bu Polislerin acil olarak görevden alınıp meslekten atılması gerekiyor. Sebep ne olursa olsun bunu ya-pa-maz-larolayın yanlışlığı su götürmez konu.
ancak kişisel husumet yoksa aralarında, bir memurun bu raddeye gelmesi kolay değil, arkaplanı var bu işin