Şimdi hepiniz bana kızacaksınız ama ben motorlu amcanın yaptığını tasvip ediyorum hem de sonuna kadar,devletin hangi işi düzgün ki poliste devletin bir elemanı olduğuna göre devleti temsil ettiğine göre devlet biz vatandaşlar ile hep güreş edip yerden yere vurdu birazda vatandaş vursun yaw ne olacak,sen git bu memlekette asgari ücret 350 ytl de onu bile çok gör, vergi üstüne üstüne vergi,nerden soyabilirim onun hesabına bak. Ben de ehliyetsizliği tasvip etmiyorum ama bu memlekette işler nasıl işliyor, gittim ehliyet kursuna 160 ytl'ye yazıldım.Bereket bekarız kimse parayı napıyorsun diye sormuyor. Kursta dersler bile olmuyordu formulite icabı kagıt üstünde dersler gösteriliyor işte,direksiyon dersi bile yoktu senin motorun var mı kap gel imtihan günü,şimdi ben bu akbabalara 160 ytl al senin olsun dedim yazık günah değil mi bana,parayı ben kolay mı kazanıyorum herkes çok kolay mı kazanıyor. O imtihan sorularına ne demeli çözerken güldüm böğle sorular olur mu diye, ben veriyorum bir A2 ehliyeti için 350-360 ytl para ama o paranın gittiği yerlere bak sürücü kurslara hibe ediyorum devlete hibe ediyorum ona şuna buna herkese para dagıtıyorum bana kimse para dagıtmıyor nedense,şimdi gelelim cezaya tamam kanuna suç ama o adamın bir tanıdığı olsaydı dayısı amcası falan hemen yırtardı işten ceza falan da vermezdi poliste önünde eğilirdi veya o adamın ehliyeti olmasın 200 milyarlık bir mercedes ile polisin gözünün içine baka baka gezsin yine de bir şey olmazdı,bursada polisler motorsikletli gördüklerini herkesi durduruyorlar bir belediye otobusu duragına park etmiş mercedese bir park cezası bile kesmiyorlar aynı durağa birgün hacı murat parketmiş polis amcam hemen çekiciyi getirdi çektirdi arabayı aynı polis mercedese hiçbirşey yapmadı, Bu mu kanun nizam devlet sadece gariban halkına karşı nizam uyguluyor,bende yedim ehliyetsizlik ceza 720 ytl ye maloldu bana, inanın ki gitsem bir tecavüz hadisesine karışsam bundan daha az ceza öderdim suçum ne ehliyetsiz motorsiklet kullanmak, ödediğim para motorun parası nerdeyse,zaten motorumu zor almışım ama devletimiz sağolsun ben yaşadığım sürece ulu devletim turkiye cumhuriyetin oluşturduğu akbalara para kazandırmaya ailem ve akrabalarından bir kodadam olmamasından dolayı devletin her nizamımı ensemde hissedeceğim için gurur duyuyorum zaten sağolsun
Not:Ehliyetsizliği tasvip ettiğim manasına gelmesin ama bu kadar saçma bir sistemde ehliyet benim gözümde bir kagıt parçasından başka hiçbirşey değil