ehliyetsiz motosiklet sürücüsü polisi tuş etti

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
karakolda motora bindirirler arkadaşımızı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Eğer bu adam motorcuysa ben değilim.
Ehliyetsiz motosiklet kullandığı için motosikleti bağlanan bir adam motorsuz kalmanın üzüntüsüyle polise saldıracak kadar seviyorsa motosikletini gitsin bir ehliyet alsın. Savunulacak hiçbir şeyi yok!

Süper Moderatör (BBRR)
cumuk var bindiremiyolar bartık
yıllar öncede buna benzer bir olayı gazetede okumuştum italyada kendisine ceza yazan polise ceza makbuzunu yediren bir vatandaş çıkmıştı...:cherry:

Polis ne yapsın koymuşlar kanunları ....ceza oranları sakat o arkadaş tam 825 ytl ödemeden alamaz o motoru geri eğer aynı arkadaş tır veya otobüs kullanırken yakalansa yine aynı cezaya çarptırılacaktı komik yanı bu

ya neye yakışmış anlamadım
keşke yapmasaydı cezası dahada artacak

Cok komik ama...antepte o bulvara motorla girmeyi yasaklayan zihniyet ne kadar yanlissa, polise karakucak gures teknikleri uygulamak da o kadar yanlis.
Ama gozumun onune geldikce gulesim geliyor adamin polisle guresmesi:))

bu dünyanın hiçbir yerinde görülmeyen ancak türkiyede olan manasız ve demokratik olmayan bir uygulama zaten. ne demek bazı yollar motosikletler için trafiğe kapalı. tamamen saçmalık. motosiklet sürücüsü biraz fazla ileriye gitmiş gibime geldi ama

necdet' Alıntı:
polis kardeşlerimiz de umarım motorun yağını koymayı unutmazlar da arkadaş fazla acı çekmezz:queen: :queen:
Forrap yakışır demekle sanırım adama değil de,polisin soğukkanlı davranmasına yakışır demek istemiş.Ben öyle anladım.:cat: Gerizekalı herif,zeytinyağı gibi üste çıkmaya mı çalışmış.:pr: :pr:

demonicdreams' Alıntı:
Eğer bu adam motorcuysa ben değilim.
Ehliyetsiz motosiklet kullandığı için motosikleti bağlanan bir adam motorsuz kalmanın üzüntüsüyle polise saldıracak kadar seviyorsa motosikletini gitsin bir ehliyet alsın. Savunulacak hiçbir şeyi yok!

Tamamen katılıyorum. Sonuçta memurda işini yapıyor.

rezilolduk gene cümle aleme bursada'da biri ikincikez ehliyetsiz polise yakalanmış ve motorunu yakmış bu tür olaylar birimizin değil hepimizin kötü gözle bakılmasına neden oluyor, bence çok yanlış yapmış ama hiç anlamıyorum neden böyle bir yasak uyguluyolar başka bilen varmı motosikletin geçemediği bir cadde sokak ??

motorlu arkadaşımız haksız olmasına rağmen sergilediği bu tavırla hepimizin puanını eksiye çevirmiş.Yapılan trafik uygulamalarına verilecek en güçlü cevap eksik evrakın olmadan kaskınla yola çıkmaktır.Bize de bu yakışır

Polisler kural koyucu değil uygulayıcıdr. bu adama ne yapsalar yeridir.
ya kaç yada şemsiyeyi çıkarmaya çalışma bu olayda olduğu gibi daha çok acı verir!!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar