Ehliyetsiz kurye iğneyi görünce ağladı..

yaralı arkadaşa geçmiş olsun diyorum..istanbulda bu yaşlarda paket servisi yapan çok kişi, tanıyorum...

yazıklar olsun sizee bee adam kaza yapmışş belki ölümden dönmüş siz nelerin peşindesiniz iğneden korkmuş die alay ediosunuz .mantıksız bişey iğneden korkmak deilmi peki siz 70 -90-100 kg lik insanlar nasıl oluyorda % 90 ınız 30 gramlık fareden yılandan ,böcekten korkuyorsunuz..... Cocuk zaten hobi olsun diye yapıo o işi değilmi, cebinde 3 bin tl para altında 2010 model 600 cc motorla sizler gibi gezmek dururken 15 yaşında ölümle dans edio ,sırf zevk olsun die zaten.......... ayrıca 15 yaşında ehliyet vermişlerde o almamış zaten ..sizler eğlence peşindesiniz , ama diğer insanların cok daha farklı ve masum amacları var , karnını doyurmak gibi mesela !!

sen ne saçmalıyosun sen bu çocuğun avukatımısın hee ne konuştuğunun farkındamısın bu çocuğun motor tepesinde ne işi varburadaki mesele 20201 model 600cc lik motorumuzun olmasımı yoksa buradaki eleştirimi sen ne konuştuğunun farkında değilsin saçma sapan laflar yapıyosun birde diyosunki sizler eğlence peşindesiniz nasıl çoğul konuşabiliyosun ne hakla he bizim işimiz gücümüz yok eğlence peşindeyizçok komik bir olay olmuş kahkaha atmaya yer arıyoruz anlamadan dinlemeden sazan gibi atlama doğru dürüst oku ondan sonra yorum yap tamammı

MkD

habercilere eğlence çıkmış çocuk işte napıcaksın
ayrıca A.A. demişler sonrada Aydın ın sürücü belgesi yokmuş yazmışlar :mrgreen:

ygr

bu çocuk göztepe acil ortopediye geldiğinde tesadüf eseri nöbetçi doktor olan arkadasımı ziyarete gitmişdim. filmini içerde oturdugum kısıma getirdiklerinde gözlerime inanamadım. dizinde uyluk kemiği alt uç tamamen ayrılmıstı. aksam ameliyeta alınacaktı ve o saate kadar ayrılmış olam kırık yerine konarak alçıya alındı.
doktor aynen söyle dedi çocuga;
'bağırmak serbest, şunu ısır dişlerin kırılmasın...'
çocugun bagırması, sonra yalvarması ve nihayat aglaması... bütün gün aklımdan çıkmadı

sen ne saçmalıyosun sen bu çocuğun avukatımısın hee ne konuştuğunun farkındamısın bu çocuğun motor tepesinde ne işi varburadaki mesele 20201 model 600cc lik motorumuzun olmasımı yoksa buradaki eleştirimi sen ne konuştuğunun farkında değilsin saçma sapan laflar yapıyosun birde diyosunki sizler eğlence peşindesiniz nasıl çoğul konuşabiliyosun ne hakla he bizim işimiz gücümüz yok eğlence peşindeyizçok komik bir olay olmuş kahkaha atmaya yer arıyoruz anlamadan dinlemeden sazan gibi atlama doğru dürüst oku ondan sonra yorum yap tamammı

ben anlamam gerekeni anladım ama senın anlamadığın cok acık .benim sözlerimi almak izteyen üzerine alırr .sacmalayanlarda ortada .o çocuğun motorun üzerinde ne işi var ölemi .. karşıla ihtiyaçlarını ozaman yada güzel bi iş imkanı sağla binmesin . tok açın halinden anlamaz dostum sen fazla kafa yorma bu işlere

beyler polemik yaratmayın.tamam ortada hata cok..herkes ne düşünüyorsa düşünsün...aynı hataları siz yapmayın yeter..ne 15 yasındakı cocuga motor vercek işletmeci olun nede korumasız vede ehliyetsiz motosiklet kullanıcısı olun..bunlar bize yeter uzatcak bişey yok burda..gecmiş olsun allh acil şifalar versin demenız yeterli polemık yaratcak bısey yok burda

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sürücü kursu olan bir arkadaş herkese ehliyet vermekte kolaylık sağlıyormuş hatta bir müşterisine ehliyeti telefonla rica etmiş bizim sürücü kursu arkadaşda ehliyeti buna vermiş.. Ama ne yazıkki ileriki zamanda telefon aracılığıyla ehliyet alan kişi sürücü kursunun sahibinin kızına çarpmış ... BU OLAYDA çocuk suçlu ama bunun eline ehliyet veren daha çok SUÇLU iğneden korkmak ayıp bir şey değil 80 yaşında adamda korkar fobiler yaş ilerledikçe değişmez

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:53 ----------

Ehliyet yazmışım pardon motorsiklet yerine

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar