Ehliyetiniz Yok Kaskiniz Varsa Ne Olur

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İyide bu nasıl bir uygulama farkı anlamadım ben?
Trafik polisinin zihniyetine göre değişiyor mu herşey?

Yani ehliyetsiz, kasksızsın, bir araç sana çarpabilir ve kaza yapabilirsin.
a) arabanın hasarı, motosikletin hasarı, trafik cezaları, hastahane masrafları derken bir motosiklet parası harcarsın yine..
b) traik cezalarını yer geri dönersin..

Ben mi anlamadım yoksa cidden keyfi uygulama farkları mı var arkadaşlar? biri bana anlatsın :/

birazblues aklına takılanlar aynen benimde kafamı karıstırıo tam olarak bilen bi arkds varsa acıklıyabilirse cok seviniriz

Mantikli olan ehliyetsiz kaza yaparsan sucun sende olmasidir.
Kanunlar onunde o araci surmeye ehil ve izinli degilsin.
Kasko dogru olani yapiyor. kasko sahibinin hasarini hemen karsiliyip karsi tarafin sigorta ve yakasina yapisiyor

Son düzenleme:
benim ilk işim a2 almak oldu durduk yere dünyanın parasını ödemeyi göze alamadım.sen sadece 600 ödemişsin bildiğim kadarıyla motor senin üstüne olmadığında ve a2 siz yaklandığında 900 leri buluyo galiba ceza...gerçi beni bağlamaz:queen: a2 olmayanlar düşünsün...şaka tabi herkes alsın biran önce

Ehliyetsiz araç kullanmanın cezası ayrıdır.Herhangi bir kazaya karışırsanız kaza sonucu polislerin tutacağı kaza raporundaki trafik kurallarına göre belirlenen (ehliyetli olup olmadığınızla alakası olmadan) kusur oranlarına göre karşı tarafa hasarınızı ödettirebilirde ödeyebilirsinizde.Ödeme yapan arkadaşlar (ehliyetsizlikle ilgisi olmayan)hatalı dönüş,hatalı çıkış gibi trafik kural hataları nedeniyle suçlu oldukları için ödeme yapmışlar.Kazada kusurunuz olmazsa motorunuzun hasar bedelini karşı taraftan alırsınız ehliyetiniz olmasa bile.Burda ehliyetsiz motor kullanmayı önerdiğim düşünülmesin bu sadece kanunun açıklaması.KESİNLİKLE EHLİYETİNİZİ ALMADAN MOTOSİKLET KULLANMAYIN HATTA YETERLİ TECRÜBEYE ULAŞMADAN TRAFİĞE ÇIKMAYIN

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçmiş olsun dostum ya....üzüldüm sımdı.....bu 4 tekerlılerın hepsını alacan elıne yenmı yemen mı.....
bende cumartesı gunu kaza yaptım 4 tekerlı yuzunden....
neyse buyuk gecmıs olsun dostum....allah bıdaha göstermesın.....
amin amin amin....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar