Ehliyetimi yeni aldım motor da aldım İstanbul da ders eğitim verecek birini arıyorum

Merhaba arkadaşlar
ehliyetimi aldım hatta gittim asya ghost 350 bide motorumu aldım
birilerinden yardım istiyorum bana güzel bir eğitim alacağım kişi yada
tanıdığınız güvendiğiniz kişiler olabilir sevinirim acilll motorumu kullanmak istiyorummmmmm

Kullanmayı hiç bilmeden 350 cc motor mu aldın?
Önce boş geniş alanlarda dur-kalktan viraja kadar iyice calışmanı tavsiye ederim. Motosiklete hakim olana kadar kesinlikle trafiğe çıkma.. 350 cc bu yanlış bi hamlede üzülürsün.

Ha unutmadan sehrini göremiyorum mobilden bulunduğun sehre göre özel egitim veren kuruluşlar var mıdır bi araştırmanı tavsiye ederim, durumunda uygunsa gidip adam akıllı egitim almak en garantisi.

Misal; Honda, Yamaha, BMW nin sürüş akademileri gibi.

Merhaba arkadaşlar
ehliyetimi aldım hatta gittim asya ghost 350 bide motorumu aldım
birilerinden yardım istiyorum bana güzel bir eğitim alacağım kişi yada
tanıdığınız güvendiğiniz kişiler olabilir sevinirim acilll motorumu kullanmak istiyorummmmmm
ehliyeti ve motoru almışsınız, ilk adımları zaten atmış gibi görünüyorsunuz . :cat:
geriye kalan tek sıkıntı ilk başalngıç için biraz yüksek cc seçimi buda dert değil :wiinkk:
anladığım kadarı ile iyi bir hocadan ders almak istiyorsunuz fazla bütçe ayırmadan bunuda bulunduğunuz bölgeyi yazarsanız mt üyesi arkadaşlardan size yardımcı olacak muhakkak bir kardeşim çıkar :king:

Sariyer yakinlarindaysan bende yardimci olurum.
Hayirli olsun.

ehliyeti ve motoru almışsınız, ilk adımları zaten atmış gibi görünüyorsunuz . :cat:
geriye kalan tek sıkıntı ilk başalngıç için biraz yüksek cc seçimi buda dert değil :wiinkk:
anladığım kadarı ile iyi bir hocadan ders almak istiyorsunuz fazla bütçe ayırmadan bunuda bulunduğunuz bölgeyi yazarsanız mt üyesi arkadaşlardan size yardımcı olacak muhakkak bir kardeşim çıkar :king:

teşekkür ederim ilginize İstanbul
ev kağıthane
iş beşiktaş

Murat ikinci teşekkürler ve saygılar

---------- Mesajlar birleştirildi - 05:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 05:46 ----------

üstad bende iş yerim bjk de özelden msg atarsanız konuşalım teşekkürler

---------- Mesajlar birleştirildi - 05:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 05:52 ----------

BJK iş yerim ev de kağıthane

---------- Mesajlar birleştirildi - 05:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 05:54 ----------

BJK iş yerim ev de kağıthane

---------- Mesajlar birleştirildi - 06:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 05:56 ----------

korumalar eksik kalmışşşşş derkenn

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar