Ehliyeti Olmıyan arkadaşlar!

Abı motordan kalmamalıydın motorcu arkadas motordan mı kalırmıs (daha bende gırmedım ama olsun)

Şşşştttt... ::shhh:: ::whip:: ::shutup::

Sesiz olmak gerek bu topicde...::belge:: ::144::

Millet ders çalışıyor...::eek:ku:: ::eek:ku:: ::eek:ku::

Ben ufaktan yol alayım...::winkwink ::145::

motorbabyey4.gif

ya harbıden bı b sınıfı ehlıyetı ıcın motor soruları cok basıt ama a2 ıcın gercekten braz calısmak gerekıyo :silent:bende dusunuyorum ama ılk once en azından bı scooter falan almam lazım:queen::pr: sorulara bakcam kardesım ındırdım bende ınsallah herkkes ılk defada alır ehlıyetınıde mıllet pasa pasa gezerr:p:p

İşte azim bu sefer öbür grubun sorularını çözdüm =) Başlık içinde özür dilerim. gece gece dikkat etmemişim fazla
sağlık=90
tafik=90
MOTOR=95

:cherry:

bende temmuzda sınava gırcem kendıme guvenıorum ama hıc olmassa eskı soruları cozmekde yarar var..

sorular gerçekten de kek ama bende yeni sayılırım anlamadığımn terimler oluyor
en zevklisi motor ilk kolaylık olarakda motor-ilkyardım- trafik bana öyle geliyor (A2 alacaktım zorla ikna ettiler B ile A2 birlikte alcam :S:S:S:S:S

abi yapmayın etmeyin nasıl kalırsınız bu sınavdan ya ben soruları gorunce kızmıstım bunlar insanları angut yerine koyuyor diye moralim bozulmuştu ve caliştigim için cok az calişabilmiştim alayından 100 aldım zaten motoru seviyosan ne oldugunuda bilirsin yanlış anlama beni. ayrıca gittim bide orda adamın birine yardım ettim hocalar izin verdi :)

not: alayından yuz derken yalan olmasın motor 100, trafik 95, ilk yardım 90

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar