Ehliyeti Olmıyan arkadaşlar!

Yeni çıkan a2 ehliyet soruları ve cevapları elinize bir kağıt alın ve
1
2
3
4
Diye sıralayın (hile yapmayın) kendinizi kandırırsınız =) ben motordan kaldım:p
Derse Girmeden etmeden iyi puan yaptım ama
Sağlık-85
Trafik-80
Motor-60 :mrgreen::mrgreen:

Hepsinden en az 70 almanız gerekiyormuş arkadaşlar ben hiç bişeye bakmadan yaptım sonuç bu başarılar umarım temmuzda giricek arkadaşlar için faydalı olur (banada)

http://www.dosya.cc/testler_1.rar.html

Eski soruları çözüp aklında tutunca ki ben E alırken öyle yaptım 95 (sadece motordan girmiştim) almıştım.

Sorular kolay yeterki eski soruları çözün

bilmediğim terimler vardı onları bilemedim =) a dan z ye bilmiyorumki daha yeniyim acıyın bana:pr::salut:

sorular çok kolay bence :) ben hiç bir derswe gitmeden sınav a girdim 1 sefer de aldım :)

ya tamam ezmeyin ama bilmediğim terimler var ondan geçemedim motordan en yakın zamanda öğrenicem o terimleri

Daha Dersler falan başlamadı öylesine çöziyim dedim

ya tamam ezmeyin ama bilmediğim terimler var ondan geçemedim motordan en yakın zamanda öğrenicem o terimleri

şaka biyana dostum cidden eski sorulara bak kesin kazanırsın, inşallah bidahaki sefere polisleri görünce yol değiştirmeyen bir sürücü olursun ehliyetin olunca :cherry:

şidmiden hayırlısı olsun ve kazasız belasız sürüşler dileğiyle,son yorumum uykum geldi herkeze iyi geceler...

way be ehliyette en zevkl ders motordur kalınırmı o dersten nese dostum çok eçmiş olsun inşallah bidaha kine alırsın allah yar ve yardımcın olsun

daha ehliyet sınavına var arkadaşlar =) temmuzda ben öylesine alıştırma yapıyım demiştim

Arkadaşlar Teker tekermi yazıcam :D DAHA KURSUM BAŞLAMADI 26 sında BAŞLICAK YANİ SİZE ŞÖYLE DİYİM 0 DAN GİRDİM BUNU ALDM:cat:

Şşşştttt... ::shhh:: ::whip:: ::shutup::

Sesiz olmak gerek bu topicde...::belge:: ::144::

Millet ders çalışıyor...::eek:ku:: ::eek:ku:: ::eek:ku::

Ben ufaktan yol alayım...::winkwink ::145::

Valla ne yalan dıyım bu Ehliyet sınavlarındakı koftı sorulardan kalanları anlamıyorum :) Ben hem B hem A2 aldım sadece verdıklerı kıtapcıktakı eskı soruları cozun yeter.... Kolay gelsın

"Olmıyan" değil "Olmayan" olacak, dilimizi doğru kullanalım.
:cat:

esp

"Olmıyan" değil "Olmayan" olacak, dilimizi doğru kullanalım.
:cat:

Düzeltme ıçın ben yazacaktım kıyıya bır yere sen yazmışsın çok da ıyı etmışsın duyarlı olmak gerekıyor dıye düşünüyorum :cat: Klavyemdekı 'i' tuşu çalışmadığı ıçn kullanamıyorum ıdare edınız benı ::utangac:

ya arkadaşlar çok basit ehliyet soruları internetten b ehliyet için motor testi çözdüm 100 aldım :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ya övünmek gibi olmasın 19 nisan motor sınavından 100 aldım. :cherry: netten eski sorulara bakın aynısını soruyorlar. tabi motora ilgim olduğundan çoğu konuyu biliyordum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar