Arkadaslar yapmayın allah askına tamam alkol kötü birşey bizde biliyoruz anladık lakin oldu bitti kazalar sadece alkolle olmuyor insanların hırsları ve hazlarındanda oluyor.Ben içip hemen yola cıktım demedim bir kac saat durdum dinlendim ayrıca yiyip içtik soğuk suyada girdik bunların hesabını böyle yapın sanırsanız meyhaneden cıktımda öyle oldu sanki.Burda bana laf atan arkadaslar olayı anlayamıyor.Hususi araclarda neden 0.50 nin üstü deniliyor. Ve neden hususi arac denilince akla otomobil geliyor.Sonucta motorsiklette hususi bir araç değilmidir.Madem bu kadar düzgün bir ülkeyiz göndersinler kan testi dikkat testi yapsınlar.Sürü psikolojisi mantığı nedir anlayabilmiş değilim.Umarım burda beni yargılayan arkadaslarda bir gün böyle bir olayla sınanırlar.
Burda illaki alkol alıp arçtı olarak motora binende vardır.Neyse herkez hakim olmus melek olmus..
hususı arac derken sanırım orada 4 tekerlı araclardan bahsetmıs arkadaslar hernekadar acıda osla gerceklerı yazmıs o yuzden aynı seyı yamayacagım ama cok cok geçmiş olsun.dediğim gibi 50 promil dediğim gibi 4 teker araclar içindir yanı 4 tekerde kontrolu 0,50 promılde bıle saglarsınız en azından arac ayakta düz durur denge problemı yok sanırım motorsikletlerde bundan dolayı 0,20 sınırı konmus çünkü normal şartlarda motorda denge saglamak zor en ufak seyde devrılmez kaza söz konusu iken birde alkol olunca kazaların yasanma oranı yükselecegınden bence sınır 0,20 dır.yinede bence arkadaslar size güzellık yapmış sigortadan doalyı baglamamıs ve allah korusun bir kaza yapsaydınız sigortada yoktu siz 2006 model motor sahıbı olurdunuz karsı tarafından tüm hasarını haciz yolu ile ödemek zorunda kalırsınız.tahmınımce o alkol testide memur rkadaslar evrak sigorta vs yok barı kontrol tutanagına alkol testi yapıldı yazalım diye yapmıslardı yanı alkollü oldugunuz bildiklerinden değil tesadüfide size denk gelmıstır
Son düzenleme: