Mt tim işbaşında , bu sensin demii , milleti az içtim diye kekliyon haa.
https://www.youtube.com/watch?app=desktop&persist_app=1&noapp=1&v=nHTm-8Y3hLU
Benim şahsen tepki gösterdiğim nokta bunu normal bir şeymiş gibi anlatmanız ve polisleri suçlamanız. Ayrıca motosikletteki sınırın otomobildeki sınırla aynı olacağını düşünmek mantıken hatalı olur zaten. Yukarıda da yazıldığı gibi denge konusundan ötürü.
Arkadasım sana ne desem boş anladık sen kültürlü bilgili görgülü vs. vs neyse işte ben hatasızım demiyorum.Demedimde anlıyorsen? hangi dilde anlatıyım sanki adam öldürdük tecavüz ettik yahu bu ne sapıkca bir davranış şeklidir.Töbe yarappi görende sizi kendini ibadete adamış sanıcak..Ben beni yargılayın diyemi yazdım buraya insanlar bazen bilerek hata yaparlar bazende bilmeden allaha sükür cokta tecrübemiz var olan oldu..Lütfen birini azarlarken kendinize aynada bakın sonra eleştirin..

Azarlamak mı ? Aksine olabildiğince normal ve uygun şekilde yazdım bütün yazdıklarımı. Yargılama da yapmadım. Siz bir paylaşım yaptınız ve ben de fikrimi söyledim. Sizin fikrinizle ilgili belki yargılama diyebileceğimiz tek kısım da polislerin ceza yazmak için bahane aradığını söylediğiniz kısıma verdiğim cevaptı ve cevabımın arkasındayım. Mesela birkaç gün önce durdurulup hiçbir şey bulunamayınca topcase yüzünden haksız ceza yiyen arkadaş sizin yazdığınızı yazsa haklı olur.
Savunmanız ise şu karikatürü getirdi aklıma.
[url]https://i.hizliresim.com/9dg7Zo.jpg[/url]
Alkolün sebep olduğu kazalar ve ölümlerden haberdar olan herkesin vereceği tepki benim yazdığım şekildedir. Bu şekilde kendinizi aklamaya çalıştığınızı düşünüyorum.
Tekrar söylüyorum hakaret veya aşağılama şeklinde bir üslup kullandığımı düşünmüyorum. Eğer siz öyle düşünüyorsanız bu konuda özür dilerim. Yanlış anlamışsınız. Fakat yorumlarımın arkasındayım.
'' Siz siz olun bir şeyin hayalini kurarken nasıl bozulabileceğinide düşünün arkadaslar..'' Demiş arkadaş daha neyin peşindesiniz. Hatasını anlamış konu açmış, yanlış bildiği promilide burda doğrulayan olmuş utanmasanız beddua ediceksiniz.
Yorumları görünce içip içip motora binesim geliyor.
Dayıoğlu senin ben profil fotona ateş edeyim![]()
Şimdi açtırma ağzımı söylettirme kötüyü.![]()
![]()
Dün o gaflete düşseydin profildeki çocuk gibi olucaktı yeğenim hatırlatırım.![]()
![]()