Geçmiş olsun kardeş keşke hiç olmasaydı böle bi olay.Ama bazen keşkeler fayda etmiyor.En kısa zamanda alda rahat ol.Bende ehliyet almadım 4 teker hesabı b ile gidiyoz.Gerçekten bir çok kez polisle göz göze geliyorum belki kask sayesinde yırtıyorum ama allah korusun bi kaza olsa tık.Birgün mecidiyeköy istikameti şişli'den çağlayana dönen köprü altı yönünde sağda 4- 5 polis birisi el kaldırdı sağa geç gibilerden o an tam sola dönüşte sağ şeritte idim.Valla nasıl oldu anlamadım birden 3 şerit yolda karmakarışık bir trafik zaten,Körüklü bi otobüs vardı önümde direksoluna geçiş aynen finish.Bi baktım o süratle ışıkları mışıkları geçmişim.Dedimya nasıl oldu bende anlamadım.İlk ceza olacaktı,herşeyi göze aldım polisi kendi haline bıraktım,kendimi motorun hızına kaçtım.Zaten plakamı göremezdi nede olsa körüklü otobüs arkası ayrı gidiyo önü ayrı.Tır gibi uzun saklanması kolay.Saygılar kardeşim.Bu arada ehliyet için sürücü kursu bakıyorum.En kısa zamanda alacağım.Unutmadan her zaman kask takıyodumda işte o gün takmıyodum.Temekki bi çok polite bu takıntı.Takmayana takarlar misali.şaka bi yana asla onsuz olmaz.Atış için derlerya 'gez,göz,arpacık' buda bizim için 'gez,gör.kask'gibi bişii.SAYGILAR.