Ehliyet ?

Arkadaşlar 22.01.1991 Doğumluyum Araba ehliyeti almayı düşünüyorum ama ehliyete dönem açılış tarihleri bu sezon 21.01.2008 du ben a2 ehliyetimi aldım ama bu sezona giremedim motora binmeye tövbe ettim gibi bişey onun için arabaya binmek istiyorum 2009 da 21.01.2009 olarak yine aynı mı olacak bide aynı olursa o sezona girmek için ne yapabilirim 1 gün için 4 ay beklemek insanın sinirini bozuyor :salut:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
motora binmeye niye tövbe ettin ki:silent:

Yok canım ...Hiç vazgecmeye gerek yok ; Motora devam :mrgreen:

Bu arada Sansalise : Kardeşiim ocaktaki döneme giremezsen subattakine girersin ve büyük ihtimalle aynı sınava girersiniz... Bu arada beLKi dönem 20 sinde açılacak ; Henüz elimize dönem tarihleri gelmedi.. Geline msn den ulascam sana ben :p

benzin mazot kaç para haberin warmı bak araba garajda artık motor forever yani adam gibi kullan bişey olmaz
+ ben mayısta yazılmıştım sende öle olucak ağustostada elinde olur ben 22 sinde vermişlerdi 1 senen war daha motora dewam ama sen git konuş günün dolana kadar kursa gidip o gün dolduktan snra ehliyetini alan wardı nasıl yaptı bilmiorum ama yani sende ocakta gidebilirsin

Kursa önceden yazılabilir ; Hatta derslere katılabilirsiniz.. Ama kesinLikle yasınızınn dolmadığı döneme kaydolamazsınız...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar