ehliyet ve plaka yardım.

Beyler öncelikle konuyu yanlış yere açyıtsam özür dilerim.Fakat ben 18 yaşıjndan gün aldım 2 ay önce ehliyet almam lazım ve ehliyet alana dek bobcat 150 ' im le ne yapanilirim yani polisten kaça kaça mı kullanıcam yoksa ne yapmam lazım bu gğn aldım motoru ve ehliyet sınavları ile ilgili bi bilgim yok yardımcı olursanız ve plaka alımı hakkında bilgi verirmisiniz yani kaç gün sürer ne kadar tutar vs. lütfen.

Yaşı doldurmuşsun. Hemen ehliyetini almanı tavsiye ederim. 21 Ağustos sınav tarihini kaçırmamak için hemen gidip bir sürücü kursuna yazılıyorsun. Sınava girip ehliyetini alıyorsun.
3 temmuzda girdim yazılı sınava. Bana ehliyetin tüm maliyeti 330 tl'ye geldi. ehliyet+kurs+sınav harcı+sağlık raporu+savcılık belgesi ve diğer evraklar içinde.
plaka konusuna gelince. aldım motoru demişsin ama nasıl aldın plakasız onu anlamadım. yani motoru üzerinemi almadın ne yaptın. yada sıfır motor aldın plakayımı çıkarmadın.
biraz açıklarsan ona göre bilgi verelim.

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
polisten kaça kaça mı kullanıcam .

Kullanmayacaksın.
Ehliyeti polise göstermek maksadıyla almıyorsun zaten. Eğitim aldığını belgelemek için alıyorsun.
''Ehliyet'' aldığın eğitimi resmiyete döken belgedir. Ehliyetin yoksa eğitiminde yoktur.

henüz plakayı çıkaramadım yani üstüme plaka yok motor şuan war ama plaka işlemleri kkaç gün sürer veya ne kadar tutar diye soruorum

henüz plakayı çıkaramadım yani üstüme plaka yok motor şuan war ama plaka işlemleri kkaç gün sürer veya ne kadar tutar diye soruorum

2-3 güne hallolur. biraz koşturman gerek. ortalama 150-160 tl gibi bir rakam.
hatta sabahtan başlarsan 1 güne bile halledebilirsin.
yada hiç uğraşmıyayım dersen trafik müşavirleri ortalama 200 tl'ye hallederler.

kesinlikle uyarayım hem ehliyetin yok üzerine plaka ve ruhsatıda yok yakalanırsen cezanın yanında motorun bağlanır çok uğraşırsın. sakın trafiğe çıkayım deme.
hayırlı olsun.

ya babamın üzerine olucak motor ben ehliyet kursuna yazılıcam da tekirdağ da yaşıyorum ve babamın üzerine plaka ruhsat çıkartılır o sorun değil de şu ehliyet uzun sürer gibi geliyo bana.bide ben mahallede kullanırım birtek ana yola çıkmama yani ehliyet almadn satn bizm burda polislr bişi demio mahalle arsnda 13-14 yşında çocklar kullanıo
sorun olmaz yani ?inşallah diorumda şu ehliyet ne kadar sürer almam veya en son ne zaman kayıt olmalym ??.

ya babamın üzerine olucak motor ben ehliyet kursuna yazılıcam da tekirdağ da yaşıyorum ve babamın üzerine plaka ruhsat çıkartılır o sorun değil de şu ehliyet uzun sürer gibi geliyo bana.bide ben mahallede kullanırım birtek ana yola çıkmama yani ehliyet almadn satn bizm burda polislr bişi demio mahalle arsnda 13-14 yşında çocklar kullanıo
sorun olmaz yani ?inşallah diorumda şu ehliyet ne kadar sürer almam veya en son ne zaman kayıt olmalym ??.

yukarıda yazmıştım okumamışsın. son kez yazıyorum. 21 ağustosta sınav var. son kayıt tarihi 17 temmuz. tabi bu son kayıt tarihi kurstan kursa görede değişir. sizin oradaki kurs bu süreyi önede çekebilir. gecikmeden hemen kayıt ol.

Kullanmayacaksın.
Ehliyeti polise göstermek maksadıyla almıyorsun zaten. Eğitim aldığını belgelemek için alıyorsun.
''Ehliyet'' aldığın eğitimi resmiyete döken belgedir. Ehliyetin yoksa eğitiminde yoktur.
Abi ehliyetim var ama bir eğitim görmedim.
Bence bu ülkede ehliyet polise göstermek için.
Keşke daha katı kuralları olsa ama malesef böyle.

haklısın casillas kardeş her zaman bu ülkede bazı kişiler tarafından çıkarlar ön planda olmuştur hep benim motorumu ehliyet mi kullancak ben kullanıcam.saç ma sapan işler.

aya

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

kendi üzerine de ruhsat çıkarılabilir, niye ille de baban üzerine ruhsat çıkarmaktan bahsettin? bir de aynı konuyu niye 2 yerde açtın?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar