ehliyet teslim tarihi

arkadaşlar a2 direksiyon sınavına girdikten sonra ortalama kaç gün içinde geliyo ehliyet?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
evet 10 yazı ile on :p

kardeş ben eskiyim baya ehliyet konusunda :) benden eskilerde vardır muhakkak ama bildiklerim kısaca kursa başladın yazılı ve direksiyon sınavını geçtin sonra kursun verdiği evraklarla ilgili emniyete gidiyorsun ücret ve evrakları teslim ediyorsun 1.2 hafta içinde alıyorsun bizim zamanımızda böyleydi büyük ihtimalle aynıdır herhalde :)

direksiyon sınavının sonuçları hemen orda sölüyolar mı yoksa yine bekliyoz mu?

Abilerim size bişey danışmak istiyorum benim doğum tarihim 03/07/1992 ve Türkiye genelinde 04/07/1992 de sınavlar yapılacakmış ben bu sınavlara girip ehliyet sahibi olabilirmiyim bilgilendirirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler.
Doğum günümden 1 gün sonra şansa bak :D

Abilerim size bişey danışmak istiyorum benim doğum tarihim 03/07/1992 ve Türkiye genelinde 04/07/1992 de sınavlar yapılacakmış ben bu sınavlara girip ehliyet sahibi olabilirmiyim bilgilendirirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler.

emin değilim ama bidahaki sınav dönemine kalabilirsin.

emin değilim ama bidahaki sınav dönemine kalabilirsin.

Yapma be abi o zaman ben ölürüm be abi 1 yıl daha nasıl dayanırım :salut::salut: yıllardır motosiklet sevdasıyla yanıp tutuşuyorum ama nasip , kısmet belkide öylesi hayırlıdır :pale: Kesin bilgisi olan arkadaşlar varsa lütfen yardım etsin..

Son düzenleme:

kesinlikle giremezsin çünkü en az 15 20 gün doldurman gereki yani aslında sınav ücretini yatırman lazım onuda yatıramzsın yaş dolayısıyla eylülde mi ekimde mi var ona girersin bi daha sınava 2 ay kadar atlar o kadar 1 sene takmaz heyecanlanma

kesinlikle giremezsin çünkü en az 15 20 gün doldurman gereki yani aslında sınav ücretini yatırman lazım onuda yatıramzsın yaş dolayısıyla eylülde mi ekimde mi var ona girersin bi daha sınava 2 ay kadar atlar o kadar 1 sene takmaz heyecanlanma

Cevabın için teşekkür ederim. 'Etmem :):)' Peki abi sınav ücretini bi büyüğüm yatırsa? Bide sertifika gibi birşey duymuştum ben öyle bişey varmı?

alırsın merak etme 17 içinde oluyon çünki

Temmuz sınavına giremezsin. Bir sonraki gruba girebilirsin. Eylülde sanırım o da.

Kafanda soru işareti kalmasın. Bir sürücü kursuna git danış en sağlıklısı böyle.

google ye ehliyetsınavsonuçları yaz ilk sayfaya tıkla orda 18 nisan ehliyet sınav soruları yayınlanmıstır tıklayınız yazar tıkla görebilirsin :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar