- Konu Yazar
arkadaşlar a2 direksiyon sınavına girdikten sonra ortalama kaç gün içinde geliyo ehliyet?
Abilerim size bişey danışmak istiyorum benim doğum tarihim 03/07/1992 ve Türkiye genelinde 04/07/1992 de sınavlar yapılacakmış ben bu sınavlara girip ehliyet sahibi olabilirmiyim bilgilendirirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler.
Doğum günümden 1 gün sonra şansa bak![]()
emin değilim ama bidahaki sınav dönemine kalabilirsin.
Abilerim size bişey danışmak istiyorum benim doğum tarihim 03/07/1992 ve Türkiye genelinde 04/07/1992 de sınavlar yapılacakmış ben bu sınavlara girip ehliyet sahibi olabilirmiyim bilgilendirirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler.
kesinlikle giremezsin çünkü en az 15 20 gün doldurman gereki yani aslında sınav ücretini yatırman lazım onuda yatıramzsın yaş dolayısıyla eylülde mi ekimde mi var ona girersin bi daha sınava 2 ay kadar atlar o kadar 1 sene takmaz heyecanlanma
18 nisan sınav sorularına ve sonuçlarına nasıl ulaşabilirim