Motosiklet kullanırken ayağımızı hiç yere koymuyoruz sanki!! Yaya çıkar gerekirse dururum ayağımı yere koyarım, kedi çıkar motoru durdurum inerim kediyi kenara koyarım, yani trafikte herşey olabilir ama mesele dogru olanı yapmaktır.
Bende sınava girdiğimde yayalar çıktı hemde yaya geçidinin olmadığı bir yerde 4 kişi durdum yol verdim. Trafik kurallarına göre benim orda durmamam gerekiyor diye insanları hastanelik mi edeyim!?
Parkurda da olsa doğru olanı yapmışsın kardeşim. Herhalde seni sınava alan hoca tam safkan bir hıyar mış. Böylelerini nasıl bu işlere veriyorlar !
Yinede sınavdan kalma sebebini net öğren kardeşim. Bu iş bana mantıklı gelmedi
Kesinlikle ben ayağıma yere koyduğum için kaldım. Tek sebebi bu. Kendi ağzıyla söyledi ve bunun için trafiğe çıkarmadı.
Tartıştıktan sonra parkur emniyetini almadığı için şikayetçi olacağımı söyledim; o da bana bende senden şikayetçi olursam 6 ay sınavlardan men olursun dedi.
40 yaşın üstünde moronun biri. Laf söylersin anlamaz bildiğini yapar. Haklı olduğumu bile izah edemedim. Sadece elindeki çek-liste bakıp, yaptığın hareketin karşılığı kırmızı bu yüzden kaldınız, diyor. Saatli maarif takvimi gibi, ne dersem nasıl anlatsam savunması bu; yaptığınız hareketin karşılığı kırmızı...
Hiçbir şekilde insiyatif yok. Bunu beklemiyorum zaten de empati yapsa anlayacak, maalesef o yetenek de yok...
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:03 ----------
Dogru bilinen yanlisi duzelteyim:
Parkurda ayaklar yere degmeyecek trafige ciktiginizda yere koyabilirsiniz sıkıntı yok.
O konuda hem fikiriz; Asıl sorun; parkurda adaydan başka, araç ve yayaların olması.
Dolayısıyla parkur o anda sadece bana ait olsa; beklenildiği gibi ayağımı yere koymadan yapardım.
Ziyadesiyle çok çalıştım. Her denememde hiç sorun yaşamamıştım zaten...
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:08 ----------
Bilmiyorum Hocam. Sınav komisyonu (iki Kişiler) ile konuşup anlaşamayınca; yetkili kim dedim, sınav komisyon müdürü var dediler, gittim kendisine; sonrasına dikkatinizi çekeceğim;
Adama parkurda yayalar vardı bu yüzden ayağımı yere koydum çarpmamak için diyorum; o da diyor ki sınav heyeti ne derse o. Peki diyorum, sesimi yükseltiyorum, bağırıyorum senin görevin buranın emniyetini almak değil mi diye; çıkıp dışarı bakıyoruz bana dediği hani parkurda kimse yok(!)
Hocam şaka mo yapıyorsunuz ben kaldığımı öğrenince bağırdım çağırdım hepsi kaçıştı diyorum. Yine diyor ki parkur hala boş yani kimse yok ...
bu adamlarda adayları anlama sorunu var sanırım.
Bir diğer konu; maalesef ve maalesef parkurda araba çekenlerden birisi, benim kursumun hocası... bırakın alanı boşaltmayı, adam kendi adaylarına bunu yapmış maalesef. ( belki düşünemedi ama düşünmeliydi )
Ben TSK mensubuyum, Halen görevliyim, kursun sahibi de benim meslek büyüğüm ve benden rütbeli emekli bir komutanımız. Bazı konularda kendimi tutup sakin olmak zorunda kalmamın sebebi de bu...