ehlıyet sınavı

sınava girecek olan arkadaşlara başarılar. bu arada bi soru sorayım. bugün kursa yazılan biri ne zaman ehliyet alır. tşkl.

Valla biz 8 Mart'ta direksiyon sınavına girecez en geç 15 Mart'a kadar ehliyet elimizde olurmuş. Bizden sonra sınava girecek grupta yani şu an kurslara yeni yazılan grup, mayıs ortalarında falan ehliyetine kavuşur.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben Ocakta ehliyet aldım 20 sorudan gırdım B sınıfı ehlıyetım vardı cunku. çok kolay sorular gozum kapalı yaptım 6 dakkada bıtırdım 39 dakka bosu bouna bekledım cıkarmadılar benı dısar! :) dıreksıyon sınavınada kendı motorumla gıtmıstım adam 100 metre gıt gel dedı o kadar korkacak bişey yok sınava gırecek arkadaslar ıcınde basarılar dılıyorum

bu arada bi soru sorayım size hadi:) kopya çekmeden cevaplayın!

aşağıdakilerden hangisi araçlarda
kullanlan motor çeşididir?

A) Dışdan yanmalı
B) Üstten yanmalı
C) Alttan yanmal
D) içten yanmalı

örtmenim cevap veriyom D içten yanmalı

burdur anadolu meslek lisesine gitcem sabahın köründe yola çıkcam off of
antalyadan burdura çekilirmi bee..

ARkdaslar korkulcak bır sey yok motor cok kolay trafıkten yanıltma cok var soruları tam okursanz korkulacak bır sey yok Allah hepınıze sıhın acıklıgı versın

Cumartesi günü bende sınava gireceğim. Geçen dönem B yi aldım. Şimdi de A2 yi alıp gönül rahatlığıyla bineceğim motoruma. Bu arada sınava girecek arkadaşlara başarılar dilerim.

Ben de "e" nin üzerine bir "a2" ekleyeceğim :)
Bu gün motorla çevirmede yakalandım, polis arkadaşım çıkmasaydı üzülecektim... :)

Evet arkadaşlar bende giereceğim hayırlısı ile.Sınava girecek olan arkadaşlara sınavda başarılar.Zaten 20 soru 5 dakkada beşiktaş haydi hayırlısı

ben bugün kaydoldum bakalım yarın dersler başlıyo:queen:Sınava girecek arkadaşlar hepinize başarılar diliyorum.Sınavdan çıkınca ilk işiniz aklınızda kalan soruları buraya yazmak olsun tmm:wiinkk:

Gelişim sürücü kursunun sitesine gir. Bütün eski sınav soruları ve ekstra sorular mevcut.

su ehlıyetı alayım bırde uzun yol yapıcam. gıdıs gelıs 1500 km olucak. kısmetse ızmıre yada bulgarıstana.sabırsızlıkla beklıyorum

kasmayın arkadaslar sınavlar cok kolay benım sınavdan sıze bı ornek yanlıs hatırlamıyosam soleydı

handısı motorun parcasıdır
a:piston b:kırang
c:subap d:lastık

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar