ehlıyet sınavı

:bounce:arkadaslar cumartesı gunu yapılacak olan ehlıyet sınavına gırecek olan arkadaslarvar mı? kısmetse ben gırıcem. sorular verdıler kurstan ezberledım bıle soruları

inşallah bende giricem :)
bana taa Kartal çıktı sınav yeri :pr:

Başarılar dilerim :rendeer:

szr

Ben giriyorum ; banada soruları verdiler ; bugün çözdüm 50 soruda 8 yanlış:) ; kalır mıyım:p

herkese basarılar. valaha yalnız gırıcem zannedıyordum. bende ezberledım soruları. 50 sorunun sıklarına kadar ezberledım:silent:

inşallah bende giricem :)
bana taa Kartal çıktı sınav yeri :pr:

Başarılar dilerim :rendeer:

Banada Kartal çıktı. Kartal İMKB Meslek lisesi...Sorulara hiç bakmadım, eski bilgilerle girerim artık. Kolay oluyor zaten sınavlar çalışmaya gerek yok.

ben kursa gitmedim sadece kayıt oldum. 50 tane soru verdiler sınawa 2 saat kala soruları çözdüm ve sıfır yanlış :D mantıklı olarak düşündüğünüz zaman soruları doğru şekilde cevaplıyosunuz kendinizi fazla kasıp sınawda stres yapmayın herkese başarılar dilerim

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Soruları yazın da arkadaşlar da faydalansın o zaman....:cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ben giriyorum ; banada soruları verdiler ; bugün çözdüm 50 soruda 8 yanlış:) ; kalır mıyım:p

evet kalablirsin o 8 tane yaptığın soru cıkarsa eyer :cherry::mrgreen:

merhaba arkadaşlar bir önceki sınava girdim ve ehliyetimi aldım.ama inanın bana kurslarda verilen sorulardan on tana ya çıktı ya çıkmadı.. genel olarak motordan da sorular geliyor haberiniz olsun. sadecer kursun verdiği kağıtlrla yetin meyin. Araç motor sorularına da bakın

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Bende giricem, sinavada motorla gidicem :p

Banada Kartal çıktı. Kartal İMKB Meslek lisesi...Sorulara hiç bakmadım, eski bilgilerle girerim artık. Kolay oluyor zaten sınavlar çalışmaya gerek yok.

Aynı yerde giriyomuşuz sınava. Ben sana kopya yollarım :mrgreen:

Eski sınavlarda çıkmış sorular var Gelişim'in sayfasında. Hep aynı şeyleri sorup durmuşlar. Ben hepsini baştan sona iki kere çözdüm. Artık 90'dan aşağı alırsam ayıp bana:)

Aynı yerde giriyomuşuz sınava. Ben sana kopya yollarım :mrgreen:

Eski sınavlarda çıkmış sorular var Gelişim'in sayfasında. Hep aynı şeyleri sorup durmuşlar. Ben hepsini baştan sona iki kere çözdüm. Artık 90'dan aşağı alırsam ayıp bana:)

Valla oralarda Lacivert bereli, üzerinde de Dainese marka motor montlu birini görürsen işte o benim. Yardımlaşma konusuna gelince; sıcak bakıyorum teklifine:)

selam arkdaşlar bende cumartesi günü a2 den gireceğim ve sınava fazla çalışamadım bir tane kitap aldım kurstan sadece kitaba çalıştım

Sınav Yeri Bilgileri
Sınav İli İSTANBUL
Sınav İlçesi SARIYER
Bina Adı BEHCET KEMAL CAGLAR LİSESİ
Bina Adresi KANLIKAVAK CAD. NO:112

benimle birlikte bu okulda sınava girecek varmı ?

Valla oralarda Lacivert bereli, üzerinde de Dainese marka motor montlu birini görürsen işte o benim. Yardımlaşma konusuna gelince; sıcak bakıyorum teklifine:)

Tamam görür görmez sıranın altına saklanırım:p Huyum kurusun, kopya vermeyi de çekmeyi de hiç sevmem :)

sınava girecek olan arkadaşlara başarılar. bu arada bi soru sorayım. bugün kursa yazılan biri ne zaman ehliyet alır. tşkl.

ben Ocakta ehliyet aldım 20 sorudan gırdım B sınıfı ehlıyetım vardı cunku. çok kolay sorular gozum kapalı yaptım 6 dakkada bıtırdım 39 dakka bosu bouna bekledım cıkarmadılar benı dısar! :) dıreksıyon sınavınada kendı motorumla gıtmıstım adam 100 metre gıt gel dedı o kadar korkacak bişey yok sınava gırecek arkadaslar ıcınde basarılar dılıyorum

bu arada bi soru sorayım size hadi:) kopya çekmeden cevaplayın!

aşağıdakilerden hangisi araçlarda
kullanlan motor çeşididir?

A) Dışdan yanmalı
B) Üstten yanmalı
C) Alttan yanmal
D) içten yanmalı

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar